"DOGODINE U NIŠU" Šiptari objavili stravičan plan! Hoće da zauzmu jug Srbije, spremni su da krenu u napad! (FOTO)

Vlasnici profila pozivaju na ubijanje Srba i preuzimanje grada Niša!

Albanci sa Kosova
Albanci sa Kosova, Foto: EPA

Nepoznati albanski nacionalisti objavili su skandalozne pretnje i planove u kojima navode da pored Kosova planiraju da zauzmu i treći po redu najveći grad Srbije, Niš!

Naime, na društvenoj mreži Instagram pojavila se stranica pod imenom "Albanian History" , odnosno "Albanska istorija" koja na dnevnom nivou iznosi navodne istorijske činjenice vezane za Kosovo i Albaniju, ali i poziva na opsadu Srbije i šalje preteće poruke Srbiji i njenom stanovništvu.

Tako je pre nekoliko dana osvanula fotografija mape Niša, koja je pretvorena u albansku zastavu, a na fotografiji takođe piše "Dogodine u Nišu." Pretpostavlja se da jasno aludira na poznati slogan "Dogodine u Prizrenu" i istoimenu pesmu rep grupe "Beogradski sindikat".

Pored samog Niša, vlasnici profila napravili su popis ukupnog broja albanskog stanovništva u Srbiji, prema čijim brojkama Srbija ukupno ima 60,534 Albanaca koji u njoj žive.

Tako se navodi da ih u Beogradu za sada ima 1252, u Vojvodini 2251, u Bujanovcu 23,681, u Preševu 31,098 i u Medveđi 2,252!

Stravične pretnje Albanaca
Stravične pretnje Albanaca, Foto: Instagram printscreen

Ono što je uznemirujuće je to što ovaj profil navodi da će u krucijalnom momentu, albansko stanovništvo koje živi unutar granica naše države, napasti Srbe, i sve u cilju širenja takozvane "Velike Albanije!"

Stravične pretnje Albanaca
Stravične pretnje Albanaca, Foto: Instagram printscreen

Ovaj profil broji gotovo četiri stotina pratioca i pored svakodnevnih fotografija i pretnji, on takođe targetira srpske korisnike ove društvene mreže i poziva na njihov linč, ubijanje i gašenje profila.

Tako je nedavno izašla lista srpskih profila koji se nalaze na meti ovih albanskih ekstremista.

Stravične pretnje Albanaca
Stravične pretnje Albanaca, Foto: Instagram printscreen

Nije poznato ko je osnivač profila, niti ko su ljudi koji profil uređuju, ali njihova, kako tvrde korisnice ove društvene mreže, ratnohuškačka retorika jeste poprilično zabrinjavajuća.

Povezane vesti

 • Korisnik: Republika Srpska
  21/04/2019 - 10:45
  mozete samo da sanjate.
 • Korisnik: bk
  20/04/2019 - 21:22
  hahahhahahahah koji magarci
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi