"GOSPODAR KOSOVA" POBESNEO I ZAPRETIO Šiptari krvoloci dobili naredbu šta dalje da rade sa Srbima!

Tači zahteva i suspenziju taksi koje su uvedene na robu iz Srbije i BiH, dok je Haradinaj protiv toga

Hašim Tači, Ramuš Haradinaj i Kadri Veselji
Hašim Tači, Ramuš Haradinaj i Kadri Veselji , Foto: president-ksgov.net

Predsednik Skupštine tzv. Kosova i lider vladajuće Demokratske partije Kosova Kadri Veselji zatražio je danas od predsednika i premijera samoproglašenog Kosova, Hašima Tačija i Ramuša Haradinaja da prestanu sa individualnim pristupom dijalogu sa Beogradom i da koordinišu institucionalne odluke.

 

Kako saznaje portal koha.net Veselji, koji je u javnosti poznatiji kao "Gospodar Kosova", na sastanku lidera institucija Kosova sa rukovodstvom pregovaračke ekipe o dijalogu je zatražio da prestanu samostalni nastupi predsednika i premijera ističući da je saradnja neophodna u ovoj značajnoj fazi kroz koju prolazi tzv. Kosovo.

Predsednik privremenih prištinskih institucija Tači se zalaže da deo sveobuhvatnog pravno obavezujućeg sporazuma o normalizaciji odnosa sa Srbijom bude i korekcija granica, čemu se jasno i nedvosmisleno suprostavlja Haradinaj.

 

Tači zahteva i suspenziju taksi koje su uvedene na robu iz Srbije i BiH, dok je Haradinaj protiv toga i zahteva da ostanu na snazi sve dok Srbija ne prizna nezavisnost Kosova.

 

Posle sastanka, Haradinaj je samo izjavio da se razgovaralo o platformi za dijalog sa Beogradom i taksama koje su uvedene na proizvode iz Srbije i Bosne i Hercegovine.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi