Sekretarica ubijenog Olivera Ivanovića primljena hitno u bolnicu

Osetila jaku glavobolju , bol u grudima i uznemirenost

Kosovo, Kosovska Mitrovica
Kosovo, Kosovska Mitrovica, Foto: Tanjug/Filip Krainčanić

 

Zbog pogoršanog zdravstvenog stanja i povišenog krvnog pritiska večeras je, u koronarnu jedinicu internog odeljenja Zdravstvenog centra u Severnoj Mitrovici, primljena na bolničko lečenje Silvana Arsović, protiv koje je kosovsko Specijalno tužilaštvo podiglo optužnicu za umešanost u ubistvo lidera Građanske inicijative SDP Olivera Ivanovića.

Pročitajte još

Njeno zdravstveno stanje je, po rečima dežurnog interniste dr Nebojše Srbljaka, trenutno stabilno.

„Prijem je obavljen oko 18 sati zbog glavobolje, bolova u grudima i uznemirenosti. Na prijemu je pritisak bio oko 170, a prilikom davanja terapije i dalje hospitaizacije došlo je do daljeg porasta pritiska. Trenutno je stanje stabilno i pratićemo kako će dalje biti“, rekao je za Kosovo Onlajn, Srbljak.

Po oceni Ksenije Božović iz Građanske inicijative SDP teško zdravstveno stanje Arsovićeve, koja je bila Ivanovićeva sekretarica i koja i danas obavlja taj posao u Inicijativi, prouzrokovano je "podizanjem, bez ikakvih dokaza, optužnice protiv nje".

„Ovo je, najblaže rečeno, užas koji se sprovodi nad samohranom majkom i odanim prijateljem pokojnog Olivera Ivanovića. Ogromni pritisci koji traju gotovo dve godine, odrazii su se i na njeno zdravstveno stanje koje se od juče naglo pogoršalo. Nama ostaje da se molimo, da ona ovu tešku situaciju reši na najbolji način i da svi zajedno dokažemo da nije kriva“, rekla je za Kosovo Onlajn, Božović.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi