Aleksandar Vučić
Alo!/Masanori Jošida
Aleksandar Vučić

Tanjug/Sava Radovanović

Aleksandar Vučić , Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je upravo da se specijalne jedinice ROSU povlače sa severa Kosova i da je na teritoriji severa trenutno još četiri vozila specijalnih jedinica. Rekao je i da je plan Prištine bio da se privede ukupano 26 osoba na severu, a da je privedeno ukupno 19 osoba.

Udarna vest

Alo!

Vučić je prethodno saopštio da su zapadne sile reagovale na akciju kosovskih policijskih snaga u Zubinom Potoku, ocenivši da je prekoračena sila i da to nema nikakve veze sa borbom protiv kriminala.

Pojasnio je da Zapad nije javno izašao sa tim stavom, već da su javno podržali akciju Prištine, ali da su njima rekli da je ono "što se dešavalo u Zubinom Potok prekoračenje dozvoljene upotrebe sile i da je važno da se povuku".

Mihail Krasnoščenko

Mihail Krasnoščenkov

In Insajder

- Verovatno je to ključna stvar zbog koje su krenuli u povlačenje sa severa - rekao je Vučić u Skuštini Srbije gde se drugi dan raspravlja o Kosovu i Metohiji.

 

 

Komentari (3)

Anka

28.05.2019 13:59

Siptari su dno dna.

sanja

28.05.2019 14:00

Izdrzali smo sto sta I ovo cemo!

bogdan58

28.05.2019 14:26

Ala si ih uplašio. Sledeći upad je u srpski deo Mitrovice. A jednoga dana se neće povući ispipavaju puls. Ne diži vojsku bez razloga. Dobar scenario akteri isti a epilog se zna