PLANIRA SE POTPUNO ETNIČKO ČIŠĆENJE! Priština priprema vojne akcije "Bljesak" i "Oluja" 2!

Božidar Spasić, operativac službe Državne bezbednosti u penziji, upozorava da je situacija alarmantna.

Kosovo
Kosovo, Foto: Alo!/Ognjen Radošević

Albanci pod izgovorom korupcije planiraju da uklone srpske policajce iz sastava tzv. KPS-a na severu Kosova, kako bi zaokružili proces koji bi im omogućio da u potpunosti kontrolišu taj deo teritorije.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da privremene prištinske vlasti, u nameri da oslabe odbranu severa Kosova, u ponedeljak nameravaju da uhapse srpske policajce.

OBAVEŠTAJNA SLUŽBA UPOZORAVA Teroristi sa Kosova se grupišu - Mogući napadi na Srbiju!

Gostujući u Jutarnjem programu RTS-a, Vučić je rekao da ima informacije da tzv. prištinske vlasti žele da uhapse 26 pripadnika tzv. kosovske policije sa severa Kosova, kao i još 15 osoba, sa ciljem da to područje ostane nezaštićeno.

 

Božidar Spasić, operativac službe Državne bezbednosti u penziji, upozorava da je situacija alarmantna i da ga takav scenario podseća na dešavanja u Hrvatskoj uoči vojnih akcija „Bljesak“ i „Oluja“, kada su Srbi gotovo etnički potpuno očišćeni sa tih prostora.

- Sve ono što se radi na okupiranoj teritoriji Kosova i Metohije činjenicama govori da se tamo preslikava model pripreme za neku ’Oluju‘ ili ’Bljesak‘. Dakle, za preuzimanje u potpunosti teritorije i isterivanje svih Srba sa severa Kosova. Ovo je jedan veoma ozbiljan trenutak i trebalo bi veoma ozbiljno shvatiti predsednika da je ovoga puta situacija alarmantna i treba očekivati da Srbija preduzme određene mere - ističe on.

PA KAKO VAS NIJE SRAMOTA?! Albanci priznali da su "silovane Albanke" zapravo porno glumice! Otkriven identitet! Obrukali se, svet bruji o ovom skandalu!

Spasić podseća na reči predsednika Srbije da je o namerama Prištine informisao međunarodne institucije. U isto vreme kaže da je navodna korumpiranost srpskih policajaca razlog za njihovo hapšenje samo „plašt“ pod kojim Albanci kriju druge namere.

- Time zapravo žele da korumpiraju kompletan sastav srpskih policijskih snaga i da ga tako udalje iz svojih redova čime bi se stvorila ’čista‘ policija, dakle, policija sastavljena od bivših pripadnika terorističke OVK, i tako bi se izbegla mogućnost otkrivanja nekih specijalnih tajnih akcija koje planiraju prema Srbima. Izbeglo bi se i davanje informacija nekim ljudima da se sklone, vezno za lažne potrage (tzv.) prištinskih vlasti koje planiraju protiv njih. Dakle, stvaranjem te čiste albanske policije na Kosovu bio bi zaokružen proces potpune kontrole te teritorije - zaključuje Spasić.

"NE SEĆAM SE, NE ZNAM KO JE" Brovina IZGUBILA PAMĆENJE, posle provokacija u parlamentu završila na ispitivanju, ali sada ima DRUGU PRIČU!

On kaže da je upravo takvo etničko čišćenje u državnim službama uradila i Hrvatska i da zbog toga veruje da Priština namerava da isti scenario primeni i na Kosovu, to jest na Severu.

Priština
Priština, Foto: Tanjug/Antonio Russo

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Goran
  19/05/2019 - 07:21
  Te bravure slobodno zaboravite jednom ste imali bežanija sa Kosmeta pa se prisetite ako ste zaboravili.
 • Korisnik: Goran
  19/05/2019 - 07:19
  Od toga nema ništa, Srbija bi ih poslala brzo tamo gde im je mesto.
 • Korisnik: Mija
  18/05/2019 - 19:55
  Moramo spreciti sukobe.Prioritet je da zastitimo Srbe koji na KIM zive.Necemo dozvoliti Pristini da ostvare svoje planove.
 • Korisnik: marijana
  18/05/2019 - 12:48
  nadamo se da nece doci do ovoga...
 • Korisnik: Miljana
  18/05/2019 - 12:48
  Spremni da poplase srpski narod na sve nacine. Ne dajte se!
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi