Nenad Rašić
Printscreen/Youtube
Nenad Rašić

Printscreen/Youtube

Nenad Rašić, Foto: Printscreen/Youtube

Iako brojni političari i diplomate u Prištini i Beogradu poput Aljbina Kurtija, Marinike Tepić, Đilasove Rade Trajković pokušavaju da predstave da je Nikola povređen zbog politike svog oca, činjenice i dokazi ih demantuju!

O tome svedoči i snimak koji se pojavio na društvenim mrežama i u svim albanskim medijima koji pokazuje da je Nikola učesnik grupne tuče u dvorištu škole u Lapljem selu, a nakon koje je privedeno i osam učesnika obračuna!

To nije sprečilo ni Kurtija, ni Tepićevu ni Trajkovićevu da direkt o lažu i ovaj incident ispolitizuju i iskoriste za brutalni obračun sa državom Srbijom, Srpskom listom i državnim vrhom Srbije s jedinim ciljem da se Srbi s Kosova i Metohije koji podržavaju sopstvenu državu kriminalizuju.

Komentari (1)

Goran

23.02.2021 11:41

Pa tukli ga prijatelji i saborci siptari. Sta je on mislio da ce njega i njegovu porodicu stedeti?? Eto kakvi su siptari, a on i Trajoviceva su prodali d... za evrice, sada mu porodica ispasta. Nikola tata ti je jedan od najvecih izdajnika svog naroda u istoriji Srbije na Kosovu. Usao je u istoriju kao takav i vise ga ni jedna reka ne moze oorati, a i vi ste dobili epitete istog.