Aleksandar Vučić
Tanjug
Aleksandar Vučić

Tanjug

Aleksandar Vučić , Foto: Tanjug

* Šef države je siguran da će Srbi na Kosmetu glasati za Srpsku listu jer je jedinstvo neophodno,

* Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kazao je juče da je siguran da će Srbi na Kosovu i Metohiji izabrati da glasaju za Srpsku listu (SL) na predstojećim kosovskim izborima 6. oktobra jer je to jedini način da se opstane, preživi i bori za budućnost na Kosmetu

* SL je predao listu za izbore na KiM, a sa njim će nastupiti i Građanska inicijativa SDP pokojnog Olivera Ivanovića

Šef države je siguran da će Srbi na Kosmetu glasati za Srpsku listu jer je jedinstvo neophodno, uz podsećanje na RS i RSK, odakle je proteran srpski živalj kad su postavljane granice na Drini

TO JE PODRŽAVANJE KRIMINALA Haradinaj stao pred kamere i izjavio - Ako Kosovo ne uđe u Interpol, snosićete posledice!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kazao je juče da je siguran da će Srbi na Kosovu i Metohiji izabrati da glasaju za Srpsku listu (SL) na predstojećim kosovskim izborima 6. oktobra jer je to jedini način da se opstane, preživi i bori za budućnost na Kosmetu.

On će biti novi premijer Kosova! Zapečatili mu sudbinu! Pakt na Kosovu napravljen!

AUTOR: Tanjug/D.S. DATUM I VREME: 08.09.2019. 07:14 Neverovatno! Ramuš Haradinaj, Foto: Alo! Predizborna koalicija Alijansa za budućnost Kosova i Socijaldemokratska partija imenovala je Ramuša Haradinaja za zajedničkog kandidata za premijera privremenih prištinskih institucija na predstojećim parlamentarnim izborima na Kosovu. AUTOR: Blic/D.S. DATUM I VREME: 07.09.2019.

On je poručio da je jedinstvo neophodno, podsetivši na slučaj Republike Srpske i Republike Srpske Krajine, odakle je proteran srpski živalj kada su postavljane granice na Drini.

SL je predao listu za izbore na KiM, a sa njim će nastupiti i Građanska inicijativa SDP pokojnog Olivera Ivanovića.

OKREĆE IM LEĐA! Haradinaj raskrinkao svoje najveće saveznike! Izustio nedopustivo - Iskoristio sam priliku!

Mete napada

- Ako ne budemo zajedno, da ne podsećam kako je bilo sa RS ili RSK, kad su neki postavljali granicu na Drini, kako je naš narod prošao - rekao je Vučić i poručio da nešto slično nikada neće uraditi, već će poštovati svaki srpski glas, ali će se truditi da glasove dobije SL. Istakao je da su u albanskim medijima jedina meta napada on i SL kako bi dobili što manje glasova i smanjili uticaj Beograda.

ODJEKNULA VEST! Albanci blokirali sve! Ugroženi Srbi nemaju kud!

- Svi drugi su im divni, dobri i mnogo ih vole. One koji bi da bojkotuju izbore u Beogradu, a ne bi u Prištini. Tamo su uslovi idealni, veličanstveno dobri za Srbe. Toliko o njihovoj principijelnosti - rekao je on i dodao da se nada da će svi sa SL, „i progonjeni i neprogonjeni“, da zapnu i dobiju osam-devet poslanika.

Aleksandar Vučić

Tanjug

Aleksandar Vučić, Foto: Tanjug

Snaga policije

Srbiji, kako je dodao, predstoji težak period i mnogo problema zbog KiM, ali veruje da će država imati snage da iz svega izađe na najbolji način, uz ocenu da taksa Prištine ne bi bilo da je međunarodna zajednica htela da izvrši stvarni pritisak.

ČEŠKI NAVIJAČI NAPRAVILI LOM U PRIŠTINI Poneli dron i zastavu koja je Šiptare isterala iz takta! Albanci pucaju od besa, lažna država ponižena žestoko! (FOTO)

- Nadam se da hoće u narednom periodu - kazao je on u Nikincima, gde je prisustvovao policijskoj vežbi „Povratak 2019“, u kojoj su SAJ, Žandarmerija i Helikopterska jedinica prikazale delovanje u situaciji kad naoružana diverzantsko-teroristička grupa izvršava zaposedanje objekta:

- Videli smo snagu srpske policije i njenih specijalaca. Srbija mora da jača svoje bezbednosne snage kako bi bile spremne za sve izazove i zaštitu naroda od opasnosti i od pretnje.

O povlačenju priznanja KiM

ZAPADNE DIPLOMATE PRENELE HODŽAJU ŠTA SAM REKAO

Šef države je rekao da je zamenik premijera Kosova u ostavci Enver Hodžaj, koji je izjavio da ima pouzdane informacije da bi još 10 zemalja moglo da povuče priznanje nezavisnosti KiM, samo izneo u javnost ono što je zapravo on nedavno rekao zapadnim diplomatama:

ČLANICA EU POVLAČI PRIZNANJE KOSOVA?! Predsednik ove države dolazi u Beograd i donosi važnu poruku Srbima!

- To sam ja rekao pred ambasadorima nekih zapadnih zemalja, pa su mu preneli.

BONUS VIDEO: Pitali smo Aleksandra Vučića kada će biti uveden VOJNI ROK i šta piše u u ličnoj poruci od Putina