I ONI ĆE UŽIVATI U PRELEPOM AMBIJENTU! Popadić: Radovi na izgradnji dečjeg parka u Kosovskoj Mitrovici u završnoj su fazi

Izgradnju parka finansirao je Grad Beograd sa skoro 100.000 evra

Marko Popadić
Marko Popadić, Foto: Printscreen/Youtube

Radovi na izgradnji parka za decu u severnom delu Kosovske Mitrovice u završnoj su fazi, a finansira ih Grad Beograd sa skoro 100.000 evra.

Direktor JKP “Gradska čistoća” Marko Popadić kaže da će, kada sve bude završeno, to biti najlepše mesto u Kosovskoj Mitrovici gde će deca koja tu žive moći da uživaju.

Precizirao je da je izgradnju tog parka finansirao Grad Beograd sa skoro 100.000 evra.

“Trebalo je skoro dva meseca da se napravi ovaj impozantan prostor. Ostalo je još samo da se urade završni radovi, ali za to mora da se sačeka lepše vreme, da se postave klupe, očisti, prelakira, posadi zelenilo i kada krene prolećna vegetacija zasadi cveće”, rekao je Popadić.

Dodao je i to da će, kada sve bude završeno, deca Kosovske Mitrovice moći da uživaju u prelepom ambijentu jer, kako ističe, i oni imaju pravo da se igraju i uživaju kao njihovi vršnjaci u Beogradu.

Povezane vesti

 • Korisnik: Ivan
  14/01/2021 - 20:10
  Zamolio bih doticnog gospodina da dostavi specifikaciju troskova, a Vase novinare pozivam da dodju u KM i vide taj "prelepi" park i uvere se sami o cemu se radi. Pozdrav direktno iz Kosovske Mitrovice
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi