ŠOKANTAN INTERVJU KURTIJA ZA NIN! Pitali ga kakav rezultat izbora je očekivao, njegov odgovor će razbesneti sve u Srbiji

Kad bi sve bilo tako

Aljbin Kurti
Aljbin Kurti, Foto: Printscreen/Youtube

Aljbin Kurti dao je intervjuu za nedeljnik NIN u kome je poručio Srbima na Kosovu da treba da ih predstavljaju umereni Srbi, tj. oni koji priznaju državu Kosovo.

BJUVOTINE KAKVE NISU VIĐENE Sergej nazvao Oliveru Jovićević ku*vom! Nadovezali se i ostali, ovakvo blaćenje jedne novinarke nije zabeleženo! (FOTO)

- Ja sam svestan pritisaka koje doživljavaju Srbi sa Kosova od strane paralelnih struktura Srbije na Kosovu od kojih je jedna i sama Srpska lista. Zbog toga je rezultat glasanja ovakav. To potpuno razumem. Ali srpska zajednica na Kosovu treba da stekne snagu da se predstroji iza umerenih srpskih stranaka i političara na Kosovu, poput Srpske liberalne stranke Slobodana Petrovića ili Progresivne demokratske stranke Nenada Rašića i da tako glasa za svoju budućnost, za integraciju, razvoj i puna građanska prava - naveo je Kurti u intervjuu za nedeljnik NIN.

Rada Trajković
Rada Trajković, Foto: Printscreen

 

 Bonus video: Anketa: Šta građani misle o protestu taksista

 

 

 

 

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Бојан
  17/10/2019 - 19:12
  Svaki Srbin treba sa postuje ustav Republike Srbije i da ne izlazi na izbore koje raspisuje separatisticka drzava. Suverenitet R. Srbije se potvrdjuje po Rez.1244 SB i raspisivanjem izbora u svojoj juznoj pokrajini KiM.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi