KOJE DNO! Ovo je SRAMNA ODBRANA Šiptarke koja je pokušala LAŽNO da optuži Srbe da su silovali Albanku!

Policija tzv. Kosova je saslušala je danas poslanicu Skupštine nepriznate države Fljoru Brovinu, o fotografiji koja je u četvrtak objavljena, a koja prema njenim rečima dokazuje silovanje 35-godišnje žene od strane srpskih vojnika tokom rata na Kosovu.

Fjora Brovina
Fjora Brovina, Foto: screenshoot/Youtube

Narodna poslanica Flora Brovina izjavila je da je fotografija lažni dokument i da ona nije znala da je to tako, jer ga je godinama zadržala.

- Imam dokument od 2003. godine. Tačnost dokumenta će verifikovati organi države Kosovo - rekla je ona u izjavi novinarima, prenosi RTKlive.

Brovina se izvinila svima koji su bili zabrinuti nakon objavljivanja fotografije koju je u četvrtak uradila u Skupštini tzv. Kosova i koja je izazvala brojne reakcije u javnosti.

CEO SVET PRIČA O OVOJ FOTOGRAFIJI SA PORNO SAJTA! Albanci tvrde da na njoj trojica Srba siluju devojku, pogledajte ko su oni! (FOTO)

- Najbolji odgovor će dati Državno tužilaštvo Kosova -rekla je ona.

OTKRIVENA TEŠKA PREVARA U PRIŠTINI! Mahala slikom u parlamentu, tvrdila da su Srbi silovali Albanku, a sada je isplivala PRAVA ISTINA! Sve je laž!

Prema rečima Brovine, predsednik DPK-a, takođe predsedavajući Skupštine tzv. Kosova, Kadri Veselji nije znao za ovaj slučaj. Za njenu ostavku na funkciju poslanika, Brovina je ocenila da je spremna da preduzme bilo koju akciju koja je u interesu Kosova.

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi