BEZBEDNOSNE SLUŽBE OTKRILE KO STOJI IZA UBISTVA! Ovaj čovek je platio 90.000 za likvidaciju Olivera Ivanovića!

Ivanovićevo ubistvo još uvek nije rasvetljeno jer se bitka vodi na dva fronta.

Oliver Ivanović
Oliver Ivanović, Foto: EPA/Andrej Čukić

Kadri Veselji platio je 90.000 evra kao bi Oliver Ivanović lider Građanske inicijative Srbija, demokratija, pravda bio likvidiran, otkriva nedeljnik Ekspres.

Naime, mozak i šef organizovanog kriminala na Balkanu Ismet Osmani poznatiji kao Curi i njegov čovek za prljave poslove Nezedin Zeka zvani Ljulji, uoči atentata na lidera GI SDP Olivera Ivanovića uplatili su sumu od 90.000 evra na račun Demokratske partije Kosova, na čijem je čelu Kadri Veselji.

 

Prema saznanjima srpskih bezbednosnih službi, postoji opravdana sumnja da je upravo ovaj novac iskorišćen za plaćanje troškova ubistva Ivanovića i ubeđene su da je Osmanijevo hapšenje od kosovske policije organizovano zbog njihove sumnje da ovaj mafijaški bos usko sarađuje sa srpskim službama. Kako list Ekspres piše, još uvek nije rasvetljeno ubistvo Ivanovića jer se bitka vodi na dva fronta.

Kadri Veselji
Kadri Veselji, Foto: Tanjug/Sava Radovanović

- Prva sumnjiva informacija koja je zapala za oči inspektorima srpske službe u istrazi ubistva Ivanovića bila je uplata od čak 90.000 evra, koja je otišla na račun DPK, na čijem čelu je svemoćni Kadri Veselji, predsednik kosovske skupštine. Trag tog novca doveo je srpske inspektore do Osmanija, jednog od bosova balkanskog organizovanog kriminala, ali i njegovog partnera Zeke, koji su uplatili novac - navodi list.

U tekstu, između ostalog, piše da njih dvojicu godinama reketira Kadri Veselji, predsednik kosovske skupštine.

 

- Osmani i njegov saradnik Zeka godinama Veseljiju plaćaju reket za vođenje svojih poslova na KiM. I uplata od 90.000 evra uoči ubistva Ivanovića je bila deo tog reketa, ali je taj novac iskorišćen za plaćanje troškova organizacije ubistva Ivanovića - rekao je izvor upućen u istragu koju vode srpske bezbednosne službe.

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi