Oliver Ivanović
Tanjug
Oliver Ivanović

Tanjug

Oliver Ivanović, Foto: Tanjug

* Albanac Fljorim Ejupi, za kog postoje jaki dokazi da je ubio Olivera Ivanovića, američki je čovek

* Ejupijeve veze sa Amerikancima obelodanio je, između ostalih, Šveđanin Krister Karphamar, prvi sudija Unmika na Kosovu i Metohiji, koji je po prirodi posla raspolagao mnogim podacima nedostupnim javnosti

* On je prekinuo dugogodišnje ćutanje i otkrio šta su sve Amerikanci radili na Kosovu i kako su štitili Ejupija i ostale teroriste

Obučavala ga je CIA, a Amerikanci su mu i pomogli da se izbavi iz zatvora i preko baze Bondstil pobegne sa Kosova nakon hapšenja zbog podmetanja bombe pod autobus "Niš ekspresa" kod Podujeva 2001. godine, kada je ubijeno 12 Srba.

Pred ovom ženom kleče Tači i Haradinaj! Ona upravlja Kosovom direktno iz Amerike, a sada je povukla ofanzivan potez! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/D.S. DATUM I VREME: 20.09.2019. 15:56 - 20.09.2019. 16:01 Neverovatno! Hašim Tači, Foto: Promo * Predsednik tzv. Republike Kosovo Hašim Tači boravi u SAD * Kako se saznaje, Tači je u Ameriku otišao na mala vrata, a glavnu ulogu odigrao je albanski lobi i najmoćnija Albanka i ambasadorka tzv.

Ejupijeve veze sa Amerikancima obelodanio je, između ostalih, Šveđanin Krister Karphamar, prvi sudija Unmika na Kosovu i Metohiji, koji je po prirodi posla raspolagao mnogim podacima nedostupnim javnosti. On je prekinuo dugogodišnje ćutanje i otkrio šta su sve Amerikanci radili na Kosovu i kako su štitili Ejupija i ostale teroriste. Na direktno pitanje o umešanosti Ejupija u likvidaciju Ivanovića, karphamar je odgovorio:

- Takav čovek je u stanju svašta da učini. Treniran je u CIA i to niko nije dovodio u sumnju nakon njegovog hapšenja. A ubio je tada 12 ljudi, uključujući i dete od dve godine.

Oliver Ivanović

EPA/Andrej Čukić

Oliver Ivanović, Foto: EPA/Andrej Čukić

Kako je Karphamar rekao u intervjuu za Novosti, na njega je te 2001. vršen pritisak da pusti Ejupija iz pritvora.

- Ne mogu da zaboravim razgovor sa predsednikom suda u Prištini Hašimom Musom, koji mi je u oktobru 2001, sugerišući da pustim iz pritvora Ejupija, tražio da učinim uslugu albanskom narodu, kako je rekao. Naravno, nisam to uradio. Ali Ejupi se našao na slobodi jer su ga Amerikanci odveli iz pritvora, a potom pustili da pobegne iz baze Bondstil.

ALBANAC POSLAO ZASTRAŠUJUĆU PORUKU Priština prešla sve granice! Hoće da zapečate sudbinu Srbije - Konačni sporazum ili ništa!

Kraphamar je objasnio i da on nema nikakvu dilemu da je Ejupi odgovoran za smrt ljudi u autobusu kod Podujeva.

- Nema sumnje da je Ejupi bio jedan od dvojice terorista koji su podmetnuli minu sa oko 100 kilograma eksploziva. Iza drveta, odakle je detonirana bomba, nađeni su opušci sa njegovim DNK.

Labaratorija iz Visbadena poslala je poklapanje jer je on i u Nemačkoj imao dosije. Veoma mi je žao što nisam mogao da učinim više za pravdu na Kosovu. Amerikanci jednostavno nisu dozvoljavali da se teroristi procesuiraju.

O vezi Ejupija i jednog od njegovih pomagača sa ubistvom Ivanovića govorio je i predsednik Aleksandar Vučić.

- Ejupi je sleteo na aerodrom „Rinas“ u Tirani iz nemačke, zemlje u kojoj je bio pod prismotrom. Kretao se prema Kosovu, došao tamo, ubrzo napustio našu teritoriju, a potom se ponovo preko Albanije vratio u Nemačku. Ko je Nedžmedin Zekaj, koji je promenio ime u Ljiram Zekaj? Šta su oni radili u Mitrovici u vreme ubistva – upitao je nedavno Vučić.

Prema rečima sagovornika iz bezbednosnih struktura, sve vreme boravka u Nemačkoj Ejupi je pod zaštitom Amerikanaca. On je čak jedno vreme boravio u Ramštajnu, najvećoj američkoj vojnoj bazi u Evropi. Takođe, sve vreme njegovog boravka na KiM, a posebno u Mitrovici, gde je Ivanović likvidiran, Ejupi je imao logističku podršku američkih službi.

Milena i Oliver Ivanović

Facebook

Milena i Oliver Ivanović, Foto: Facebook

KOŠTUNICA PREKINUO ZID ĆUTANJA! Otkrio plan za Kosovo na kojem je radio dok je bio premijer: To je i Kina probala da uradi!

Sve ih kontrolišu

- Ejupi je odgovoran za još nekoliko atentata na Kosovu. U početku je bio deo plaćeničke ekipe Kadrija Veseljija, ali ga sada u potpunosti kontrolišu američke službe. Kakve sve poslove i za koga obavlja, teško je utvrditi, ali se pouzdano zna da je poslednji put na Kosovu bio baš u vreme likvidacije Ivanovića i da su i dolazak i napuštanje teritorije KiM logistički pokrili Amerikanci – ispričao je sagovornik iz srpskih bezbednosnih struktura.

PROCUREO PLAN VAŠINGTONA! Kosovo je samo početak, Amerika spremila ceo paket za Balkan! Tramp čeka potvrdu Putina! 

BONUS VIDEO: Pitali smo Aleksandra Vučića kada će biti uveden VOJNI ROK i šta piše u u ličnoj poruci od Putina