Nenad Rašić
printskrin

 

Nenad Rašić

printskrin

Nenad Rašić, Foto: printskrin

 

Nenad Rašić, kandidat liste "Sloboda"  za premijera tzv. Kosova i koalicioni partner Rade Trajković, a posredno i Dragana Đilasa dao je izjavu za albansku televiziju "Top Channel". Optužio je Beograd da vrši stravičan pritisak na Srbe na Kosovu i Metohiji da ne glasaju po svojoj volji. Optužio je Srbiju da vrši sabotažu izbora na Kosovu.

AMERIČKI POLICAJCI SE BACILI NA ALBANCA Hapšenje bez milosti! Protestovali u Njujorku, u gomili pokazivali dvoglavog orla i širili albansku zastavu (FOTO, VIDEO)

Srbi izašli na glasanje u većem broju nego Albanci! U Peći umro čovek na biračkom mestu!

Prema podacima Centralne izborne komisije, pravo glasa ima oko 1,9 miliona birača. * Vanredni parlamentarni izbori danas se održavaju na Kosovu i Metohiji * Biračka mesta se otvorila u 7.00 sati ujutru * Prema podacima Centralne izborne komisije, pravo glasa ima oko 1,9 miliona birača Vanredni parlamentarni izbori danas se održavaju na Kosovu i Metohiji, a biračka mesta se otvorila u 7.00 sati ujutru i zatvaraju u 19.00 časova.

ĐILASOVOM KANDIDATU SMETA SRPSKO JEDINSTVO Za njega je ludilo to što se Srbi drže zajedno!

Rašića su albanski mediji označili kao čoveka koji zajedno sa Radom Trajković hoće razdvajanje od Beograda i potpuni prekid svih veza Kosova i Metohije sa Srbijom. 

SKANDAL NA KOSOVU! Američki ambasador došao u Gračanicu sa specijalnim zadatkom! Vršlja po biračkim mestima

Ono što je interesantno, Rašić je na albanskom jeziku davao izjavu, kao što je i vodio kampanju. Gostovao je u emisijima na albanskom jeziku, čak je i spot objavio na albanskom jeziku. 

 BONUS VIDEO: Ramuš Haradinaj će biti osuđen na doživotnu robiju?!