Aljbin Kurti
printskrin
Aljbin Kurti

printskrin

Aljbin Kurti, Foto: printskrin

 * Patološka opsednutost Aljbina Kurtija Srbijom i Srbima predstavlja rastuću bezbednosnu pretnju stabilnosti u regionu, rekao je danas direktor Kancelarije za KIM Marko Đurić

* Moja poruka Aljbinu Kurtiju je da ne sanja etnički čisto Kosovo, da se okane patološke fiksacije prema Srbima

* Dodao je da će Srbija znati da zaštiti svoj narod i od Aljbina Kurtija i od, kako je rekao, psihopatskih nastojanja da Srba na KiM više ne bude

Patološka opsednutost Aljbina Kurtija Srbijom i Srbima predstavlja rastuću bezbednosnu pretnju stabilnosti u regionu, rekao je danas direktor Kancelarije za KIM Marko Đurić, Očigledno je, kako kaže, da se Kurti ne zaustavlja, a njegova mržnja i šovinizam dobijaju nove manifestacije sa ciljem progona Srba sa KiM.

Amerikanci ga drže na oku, spremni su da ga uklone ako se samo usudi da dirne ovog čoveka!

AUTOR: Sputnik; D.K. DATUM I VREME: 23.10.2019. 09:36 Aljbin Kurti, lider Samoopredeljenja, najavio je odmah po završetku izbora da ukoliko on ne bude formirao vladu kao pobednik, može doći samo do novih izbora. Da li je baš tako?

 

"Moja poruka Aljbinu Kurtiju je da ne sanja etnički čisto Kosovo, da se okane patološke fiksacije prema Srbima, da ne pokušava da nadomesti odsustvo svake politike i perspektive za sve građane na KiM mržnjom prema Srbima i Srbiji", naveo je Đurić.

On je ocenio da politika, koju trenutno zastupa Kurti, vodi u provaliju sve stanovnike južne srpske pokrajine.

Dodao je da će Srbija znati da zaštiti svoj narod i od Aljbina Kurtija i od, kako je rekao, psihopatskih nastojanja da Srba na KiM više ne bude.

 

"To što neko sanja obnovu 'SS Divizije Skenderberg' i misli da do kraja može da realizuje fašistički projekat velike Albanije, preko leđa Srba na KiM, taj film neće gledati", poručio je Đurić.

Prema njegovim rečima, Kurti pred očima celog sveta preti miru i stabilnosti, a njegovo ponašanje ne nailazi na adekvatne osude međunarodne zajednice.

Međutm, to ne znači da Kurti neće biti sprečen u ostvarivanju svojih namera koje su veoma opasne po ceo region, rekao je Đurić i još jednom upozorio Kurija "da se ne igra sa vatrom".

DRAMA NA KOSOVU! SPREMAJU SE NOVI IZBORI?! Kurtiju ističe vreme, jedan čovek može sve da preokrene u svoju korist!

"NEMA ŠANSE DA BUDE PREMIJER" Ramuš otkrio ko će na čelo Kosova: Aljbin ih sve nervira, a već su poslali svog čoveka po instrukcije u Ameriku!

BONUS VIDEO: Muamer Zukorlić odgovarao na provokativna pitanja naše novinarke