Kosovo
printscreen
Kosovo

printscreen

Foto: printscreen

* Vlada Velike Britanije izdala upozorenje

* Savetuju poseban oprez svojim građanima koji putuju u Prištinu na fudbalsku utakmicu između samoproglašenog Kosova i Engleske

* Navode da postoji mogućnost da teroristi izvrše napade na Kosovu

Vlada Velike Britanije izdala je upozorenje svojim građanima, koji planiraju da putuju u Prištinu, na fudbalsku utakmicu između samoproglašenog Kosova i Engleske, da budu oprezni zbog mogućih terorističkih napada.

- Postoji mogućnost da teroristi izvrše napade na Kosovu. Napadi mogu biti neselektivni, uključujući mesta koja posećuju stranci, velika javna okupljanja i kulturne događaje. Teroristi mogu da napadnu verska mesta, uključujući crkve - navodi se u obaveštenju britanske vlada.

U UTORAK CRNI DAN ZA SRBE NA KOSOVU Nakon šest sastanaka - definitivno se događa!

RUSI DOŠLI DO ALARMANTNIH INFORMACIJA Osnivač "Belih šlemova" je britanski špijun! Bio na Kosovu, sarađivao sa Al Kaidom!

Takođe se upozorava i da na Kosovu još uvek postoje neeksplodirana sredstva.

Kamerman krenuo da snima Vučića na Koridoru 10, a onda okrenuo objektiv! Video ga kako leži pored predsednika nasred puta!(FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ M. I. DATUM I VREME: 09.11.2019. 11:09 - 09.11.2019. 11:33 Predsednik se uključio sa Koridora. Aleksandar Vučić, Foto: printscreen Ceo istočni krak Koridora 10 ka Bugarskoj svečano će danas biti otvoren za saobraćaj, čime se i zvanično obeležava završetak kompletne izgradnje Koridora 10 u Srbiji, čija je trasa sada u potpunosti povezana sa šest traka autoputa, od hrvatske i mađarske granice do Makedonije i Bugarske.

U Prištini se na stadionu "Fadilj Vokri" igra utakmica u okviru kvalifikacija za EURO 2020.

Bonus video

PREDSEDNIK VUČIĆ ZA ALO.RS "Nema više nikakvih garancija! Nemojte da kukate što se naoružavamo!"