Kosovo
Alo!
Kosovo

Alo!

Foto: Alo!

 

* Kadri Veselji, poznat i po nadimku Gospodar Kosova, istakao kandidaturu za premijera lažne države

* Reagovao je na puštanje na uslovnu slobodu Miodraga Šolaje, bivšeg pripadnika jedinice Škorpioni nakon dve trećine odslužene kazne

* Napao EU i Srbiju

 

Predsednik DPK i predsedavajući parlamenta, Kadri Veselji, reagovao je na puštanje na uslovnu slobodu Miodraga Šolaje, bivšeg pripadnika jedinice Škorpioni nakon dve trećine odslužene kazne, i poručio da kao budući premijer neće dozvoliti manipulaciju istorijom i da se, kako kaže, "žrtve izjednačavaju sa zločincima".

Borbena jedinica koju čine etnički albanski BORCI SA KOSOVA i svi kreću u RAT!

AUTOR: Alo.rs/ Tanjug/ M. I. DATUM I VREME: 12.08.2019. 13:11 - 12.08.2019. 13:28 Jedinica je dobro pripremljena i u dobroj je vojnoj formi. Kosovo, Foto: Alo! * Jednicu čine etnički albanski borci * Prostor delovanja je oko severozapadne sirijske provincije Idlib * Imaju svoju komandnu strukturu Jedan broj Albanaca s Kosova, koji se pridružio tzv.

Ocenivši puštanje Šolaje na uslovnu slobodu sramotnim, Veselji je na svom fejsbuk profilu napisao da to ujedno pokazuje "nespremnost Beograda da sprovodi pravdu".

OFICIR KFORA OTKRIO SUDBINU UBICE OLIVERA IVANOVIĆA! "Nije pobegao, iz Bondstila niko ne može da pobegne. On je RADIO ZA CIA"

Podsetivši da je pre godinu dana pušten pre isteka kazne i Saša Cvijan, takođe pripadnik Škorpiona, Veselji smatra očiglednim da EU primenjuje dovstruke standarde, jer su s druge strane pripadnici tzv. "Dreničke grupe", prema njegovim rečima, "nepravedno i dalje u zatvorima".

Ramuš i Daut Haradinaj snimljeni na proslavi, izvadili AUTOMATE, pa rešetali na sve strane! (VIDEO)

AUTOR: Kosovo online; D.K. DATUM I VREME: 12.08.2019. 11:20 Premijer u ostavci Ramuš Haradinaj viđen je pre izvesnog vremena na zabavi u opštini Dečani na kojoj je bilo pucnjave iz vatrenog oružja. Ramuš Haradinaj, Foto: screenshoot/Youtube Pored Haradinaja, portal navodi da je i njegov brat Daut Haradinaj takođe pucao.

Veselji smatra da EU na ovaj način daje Srbiji "zeleno svetlo" da, kako kaže, podriva pravdu čime "drugi put povređuje žrtve zločina u Podujevu", dok su pripadnici "Dreničke grupe", koje smatra borcima za slobodu, osuđeni nepravedno i bez dokaza.

"MOJA CRVENA LINIJA JE SRBIJA" Veselji se obratio Albancima, najavio ZLO KOJE NE SPAVA!

Zato će, kako navodi, kao budući kosovski premijer potruditi da svi zločinci budu privedeni pravdi.

 

BONUS VIDEO: Snajperista američkih Foka upucao vozača mercedesa