Izbori na Kosovu
Tanjug
Izbori na Kosovu

Tanjug

Foto: Tanjug

Demokratski savez Kosova saopštio je da je aktivista Demokratske partije Kosova u južnoj Mitrovici, napao brata predsednika odbora DSK-a, prenosi Gazeta Ekspres.

„DSK potvrđuje da je napadnut Fidan Kamberi, brat predsednika ogranka DSK u Mitrovici, Safeta Kamberija. Fidan Kamberi angažovan je u školi ’Bisljim Imeri’ da se brine o izbornom procesu“, navodi se u saopštenju DSK-a, u kom se ne navodi ime napadača.

UŽAS NA DAN IZBORA U ĐAKOVICI Neoprostiva drskost Albanaca!

ĐILASOVA RADA DOMINIRA! Glavna u prištinskim medijima! Juri novinare da da izjave protiv Srbije

Dalje, dodaje se da je on u napadu zadobio teške povrede i da je zbrinut u hitnoj službi bolnice u Mitrovici.

Srbi izašli na glasanje u većem broju nego Albanci! U Peći umro čovek na biračkom mestu!

Prema podacima Centralne izborne komisije, pravo glasa ima oko 1,9 miliona birača. * Vanredni parlamentarni izbori danas se održavaju na Kosovu i Metohiji * Biračka mesta se otvorila u 7.00 sati ujutru * Prema podacima Centralne izborne komisije, pravo glasa ima oko 1,9 miliona birača Vanredni parlamentarni izbori danas se održavaju na Kosovu i Metohiji, a biračka mesta se otvorila u 7.00 sati ujutru i zatvaraju u 19.00 časova.

„DSK zahteva od nadležnih organa da uhvate počinitelje ovog napada i rasvetle njegov motiv. DSK apeluje na stranke da preduzmu mere za sprečavanje takvih napada“, stoji u saopštenju.

Bonus video

GUŽVA NA BIRAČKIM MESTIMA U GRAČANICI