Milo Đukanović
AP/ Risto Božović
Milo Đukanović

AP/ Risto Božović

Milo Đukanović, Foto: AP/ Risto Božović

* Kandidat za premijera takozvanih kosovskih institucija Aljbin Kurti ponudiće vlastima u Podgorici da podrže ideje Prištine 

* Neumoljivo žele u borbu protiv Srbije

* Zauzvrat Albanci neće tražiti prekrajanje "granice" Crne Gore i lažne države

Kurti je javno poručio da su odnosi sa Crnom Gorom veoma dobri i da ceni stav Podgorice kad je reč o nezavisnosti Kosova i podršku Crne Gore za integraciju lažne države u međunarodne institucije.

IZNETI FRAPANTNI PODACI! Kadri Veselji kao prvi čovek obaveštajne službe Hašima Tačija odgovoran za ubistvo preko 200 ljudi!

- Kurti vidi u Podgorici jedinog saveznika u borbi protiv Beograda i to naročito nakon odluke Tirane da podrži "mali Šengen". Zato mu treba DPS kao saveznik protiv Srbije. On će Podgorici ponuditi da se ne otvara pitanje korigovanja "granice", a da vlast u Crnoj Gori bude njegov partner - kaže sagovornik.

Milo Đukanović

EPA

Milo Đukanović, Foto: EPA

Indikativno je da se priča o ovom udruživanju aktuelizuje u susret izborima u Srbiji koji su planirani za proleće.

Lider "Samoopredeljenja" je nedavno poručio da veruje u razumevanje Crne Gore po pitanju demarkacije granice sa takozvanim Kosovom.

- Čim preuzmem dužnost premijera želim da se sastanem sa predsednikom Vlade Crne Gore i sa vlastima u Podgorici i da vidim šta se može uraditi - poručio je Kurti.

SKANDAL U BRISELU! Maja Kocijančić napala Pirštinu, a onda počela da govori o Srbiji!

BONUS VIDEO: PREDSEDNIK VUČIĆ ZA ALO.RS "Nema više nikakvih garancija! Nemojte da kukate što se naoružavamo!"