Priština
Tanjug/Antonio Russo
Priština

Tanjug/Antonio Russo

Priština, Foto: Tanjug/Antonio Russo

Zahvaljujući brojnim međunarodnim donacijama, pre svega iz Evrope, na Kosovu se otvaraju mnogobrojne klinike sa najsavremenijom opremom, gde se, između ostalog, obavljaju ilegalne transplantacije i trgovina ljudskim organima, pišu "Večernje novosti".

Podsećajući da je kosovska policija pre dva dana tokom kontrole jedne privatne klinike u regionu Prištine uhapsila četiri osobe osumnjičene za nezakonitu transplantaciju i trgovinu organima, "Novosti" pišu da je poslednjih petnaestak godina na Kosovu postalo unosan posao otvaranje privatnih klinika na kojima uglavnom rade nestručne osobe.

HOĆE DA ZATRU SVE SRPSKO Albanci udarili na svetinju, poludećete od besa kad vidite u šta hoće da pretvore crkvu u Prištini!

"U njima se i obavljaju ovakve crne intervencije", piše beogradski list, podsećajući da je kosovska policija pre nešto više od mesec dana uhapsila četiri osobe za identično krivično delo.

VUČIĆ POZVAO GRAĐANE SA SEVERA KOSOVA DA IZAĐU NA IZBORE "Sutra glasajte po svojoj savesti, pokažite koliko volite Srbiju"

"Novosti" još pišu i da sumnjive klinike na Kosovu na najcrnji način obrću milione evra.