Kosovo paketići
FOTO ALO
Kosovo paketići

FOTO ALO

Kosovo paketići, Foto: FOTO ALO

Zafirović je krajem prošle godine pokrenuo humanitarnu akciju na društvenim mrežama i ponudio svim zainteresovanim da kupovinom njegove knjige priča „Šta ćeš da budeš kad porasteš” pomognu akciju kupovine paketića. Kako je akciju uspešno sproveo i obezbedio paketiće, 20. januara je posetio Predškolsku ustanovu „Pčelica Maja” u Kosovskoj Kamenici-Veliko Ropotovo i tom prilikom je podelio 180 paketića svim mališanima iz Kosovsko-Kameničke opštine.

-Sto osamdeset paketića za sve mališane i sto osamdeset jedan-moj osmeh koji je iznudila zamisao sprovedena, uz Božiju pomoć, i pomoć svih humanih ljudi koji su se odazvali humanitarnoj akciji, kojima se ovim putem zahvaljujem, u delo. Bilo mi je zadovoljstvo posetiti Predškolsku ustanovu „Pčelica Maja”. Sresti se sa vaspitačima koji su bili i moji vaspitači, pre sad više od decenije. Obilazak učionica, u kojima sam i sam boravio, podsetile su me na svu radost dečiju, koju sam osetio, i koja mi se na trenutak vratila ukazavši mi na njenu vrednost, neprocenjivu vrednost koju nosi detinjstvo-rekao je Zafirović.

Direktor ustanove Srđan Ristić uručio je mladom pesniku zahvalnicu za njegov humani rad i poželeo mu puno uspeha u daljem književnom radu.

PROČITAJTE JOŠ: