Aljbin Kurti
EPA/VALDRIN XHEMAJ
Aljbin Kurti

EPA/VALDRIN XHEMAJ

Aljbin Kurti, Foto: EPA/VALDRIN XHEMAJ

* Lider Pokreta Samoopredeljenje Aljbin Kurti traži smenu Hašima Tačija

* Kao glavni razlog naveo je problematičan odnos sa Srbijom

* Naglasio je da će on voditi dijalog Beograd- Priština

Lider Pokreta Samoopredeljenje Aljbin Kurti izjavio je da će tražiti smenu Hašima Tacija ako bude imao dovoljno glasova u parlamentu.

Rada Trajković moli Aljbina Kurtija da se pomire, on je ignoriše (FOTO/VIDEO)

AUTOR: Alo.rs DATUM I VREME: 10.10.2019. 12:01 - 10.10.2019. 12:38 Predstavnica Đilasovog Saveza za Srbiju na Kosovu Rada Trajković molila je lidera pokreta Samoopredeljenje Aljbina Kurti da se pomire. Prema ekskluzivnom snimku do kog je došla redakcija portala Alo.rs, Trajkovićeva je pre nekoliko godina u skupštini tzv. Kosova prišla Aljbinu Kurtiju.

 

"Najveći problem koji imamo sa predsednikom jeste odnos sa Srbijom, jer je u poslednje dve godine bio veoma problematičan. Pre tri godine učinio nam je nešto nezamislivo, jer je na neki način pristao na neku teritorijalnu razmenu sa Srbijom", izjavio je Kurti, a prenosi prištinski Bota sot.

 

Kurti je ponovio da se zalaže za "principijelan dijalog" sa Beogradom i naglasio da su u dijalogu SAD preuzele "vodeću ulogu".

"Ja ću voditi ovaj dijalog, predsednik će biti predsednik. On je predstavnik spoljne politike, ali ne i kreator", rekao je Kurti.

SKANDAL! DAČIĆ UPRAVO REAGOVAO! Kurti i diplomata se sastali, a u pozadini se vijorilo nešto strašno!

OVO JE KURTIJEV MANIFEST I STRAŠAN JE! Ono za šta se zalaže gore je od Hitlerovih ideja!

KURTI ČVRST U NAMERI DA ISTREBI NAŠU BRAĆU I SESTRE! Sastao se sa važnim čovekom, a tema o kojoj su pričali je još jednom potvrdila da je ostrašćeni srbomrzac!

BONUS VIDEO: Rada Trajković moli Aljbina Kurtija da se pomire