Kadri Veselji
EPA/Valdrin Xhemaj
Kadri Veselji

EPA/Valdrin Xhemaj

Kadri Veselji, Foto: EPA/Valdrin Xhemaj

On je istovremeno zapretio hapšenjem "kukavicama koje su danas slobodne u Srbiji".

SRBIJA OD AMERIKE DOBILA PONUDU ZA KOSOVO?! O ovome moramo razmisliti dobro, rešenje neće još dugo biti na stolu! Albanci, Francuzi i Nemci, ne znaju šta ih je snašlo!

RTK2 na srpskom jeziku prenosi da je u Prištini u prisustvu predstavnika nestalih, organizacije ratnih udruženja, kosovskog ministarstva pravde, šefova poslaničkih grupa i civilnog sektora u kosovskoj skupštini održan sastanak o formiranju tribunala i da je Veselji u uvodnom obraćanju rekao da je međunarodni sud "preko potreban" kako bi osudio zločine koje je, kako tvrdi, Srbija počinila.

OVDE JE SVE POČELO U srcu Evrope skovan plan "Kosovo republika"! Izgovorene DVE REČI i zalivena srpska krv označili početak TOTALNOG UNIŠTENJA!

Veselji je naveo da je reč o progonu koji je bio "sličan Holokaustu", poručivši da "Kosovo ne prihvata ćutanje i negiranje" i da će pravda biti zadovoljena.

"Srbija će odgovarati za sve ove žrtve. Naša poruka za zločince i one koji negiraju zločine, kukavice koje su danas slobodne u Srbiji, bićete uhapšeni. Činili ste zločine jer ste kukavice. Bojali ste se sukoba sa Oslobodilačkom vojskom Kosova, pa ste napadali civile. Naći ćemo vas", preti Veselji.

SMUČILA IM SE MARIONETSKA DRŽAVA Najjača zemlja Evropske unije povlači priznanje Kosova?!

 

DRAMATIČNO UPOZORENJE, SRBIJA MORA NEŠTO DA UČINI Zastava Velike Albanije vijori se kod Kopaonika! Uz pomoć NATO dobili deo naše teritorije!

LIČNO SAM SPREČIO PODELU KOSOVA! Haradinaj izrekao najgnusnije reči u svom životu: Uložio sam toliko energije i novca...