Kadri Veselji
EPA/Valdrin Xhemaj
Kadri Veselji

EPA/Valdrin Xhemaj

Kadri Veselji, Foto: EPA/Valdrin Xhemaj

* Veselji otkrio da DPK ima crvenu liniju ka Srbiji

* Jasno je da se plaši naše zemlje

* Kosovo je evroatlantsko, to će biti naša orijentacija, dodao je

"DPK ima crvene linije i to debele crvene linije. Pre svega, ka Srbiji. Suverenitet i teritorijalni integritet biće neprikosnoveni, kao što je i osnaživanje naše države. Postoje još neke crvene linije. Svi korumpirani, oni koji podržavaju korumpirane i nepotizam, nemaju mesta u upravljanju i partnerstvu sa DPK. Dajem vam časnu reč", rekao je Veselji u intervjuu za Ekonomia Online.

Kako prenosi kosovo-online, lider DPK kaže da njegova stranka ne pripada onima koji crtaju linije podvajanja među Albancima.

Isplivala dosad neviđena Arkanova fotografija koja otkriva njegovu veliku ljubav! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 10.08.2019. 17:42 Na društvenim mrežama pojavila se fotografija Željka Ražnatovića Arkana nastala pre više od dvadeset godina. Ceca i Arkan , Foto: EPA Bio je poznat po tome što je voleo da se opusti i uživa u zimskoj idili. Arkan je bio i ljubitelj ekstremnih, kao i zimskih sportova.

"Mudro ćemo graditi partnerstvo koje ne vodi Kosovo u konfrontaciju sa SAD i EU, mada neki misle da su jači. Jači smo kada smo zajedno sa našim zapadnim partnerima. Kosovo je evroatlantsko, to će biti naša orijentacija", rekao je Veselji.

Bonus video

Munjeviti start i izlazak srpskih tenkista