Kosovo
mapa
Kosovo

mapa

Foto: mapa

 

* Prema statističkim podacima, u posedu građana na Kosovu ima oko 250.000 komada ilegalnog oružja

* Bivši potpukovnik KOS kaže da je teroristička OVK rasformirana, ali nije razoružana

* Oružje je opasnost za Srbe na Kosovu

 

Albanci na Kosovu kriju više od 250.000 komada ilegalnog oružja koje potiče od terorističke "Oslobodilačke vojske Kosova". Ovo su zvanični podaci ministarstva policije tzv. države Kosovo.

Prema statističkim podacima, u posedu građana na Kosovu ima oko 250.000 komada ilegalnog oružja. Ovaj broj je manji za oko 100.000 komada oružja od preliminarne istrage, u kojoj je bilo oko 360.000 ilegalnih komada naoružanja, navodi se u njihovom saopštenju.

Otkrivena velika prevara na Kosovu, celu jedinicu pomerili van pojasa od 3 kilometara!

AUTOR: Kosovo online; D.K. DATUM I VREME: 23.09.2019. 20:03 Centralna izborna komisija odabrala je kao jedan od biračkih centara - lokal u vlasništvu Baškima Cimiljija, člana Demokratske partije Kosova (DPK) i potpredsednika skupštine Severna Mitrovica. Kadri Veselji, Foto: AP/Visar Kryeziu Poslednjih dana građani i političke partije iskazuju nezadovoljstvo zbog promene jednog biračkog centra u Bošnjačkoj mahali.

Bivši potpukovnik KOS Ljuban Karan kaže da je teroristička OVK rasformirana, ali nije razoružana.

PRIŠTINA NA KOLENIMA! Kreće rat za Kosovo! Merkelova menja stranu! Iza zatvorenih vrata zapečaćena sudbina Srba!

- Kao i po mnogim drugim pitanjima i tu im je međunarodna zajednica gledala kroz prste. Glavnina oružja nalazi se u ilegalnim skladištima. To oružje je sve vreme potencijalna opasnost za Srbe na severu Kosova jer je sakriveno kako bi se na signal opet upotrebilo za albansko ovladavanje Kosovom u celini. Umesto da vremenom opasnost po Srbe opada, ona se povećava i zbog povratka značajnog broja boraca ISIS iz Sirije i sa drugih ratišta, koji su dobro obučeni, indoktrinirani i motivisani da oružje upotrebe - upozorava Karan.

Srpske obaveštajne službe došle do frapantnih podataka: Prištinski lideri otpočeli taktiku "prljavog lobiranja"! Upotrebiće ono najgore!

AUTOR: Novosti/Alo.rs/D.S. DATUM I VREME: 23.09.2019. 09:32 - 23.09.2019. 10:46 Užas! Interpol, Foto: AP Generalna skupština Interpola okuplja se jednom godišnje, a ove godine biće održana u glavnom gradu Čilea od 15.do 18. oktobra. Na njoj bi se i ove godine mogao naći zahtev Prištine da pristupi ovom međunarodnom telu.

General Božidar Delić ocenjuje čak da ova statistika nije istinita i da je broj ilegalnog oružja znatno veći.

PREKINUO ĆUTANJE! Rešio je sve da raskrinka! Otkrivena lokacija ubice Olivera Ivanovića!

- Ovo oružje je opasnost za Srbe na Kosovu. Poznata je činjenica da Šiptare nije teško izmanipulisati i pokrenuti na pobunu. Setimo se 2004. godine. O ovome bi morala da razmišlja i vlast u Srbiji i da stalno upozorava UNMIK i KFOR, jer su njene snage nedovoljne da zaštite Srbe - naglašava Delić.

 

BONUS VIDEO: Vučić se brecnuo na konferenciji za novinare