Aljbin Kurti, samoopredeljenje, Vetvendosje
Printscreen Youtube
Aljbin Kurti, samoopredeljenje, Vetvendosje

Printscreen Youtube

Aljbin Kurti, samoopredeljenje, Vetvendosje, Foto: Printscreen Youtube

Politički dijalog između Beograda i Prištine verovatno će biti jedna od tema narednog sastanka lidera Samoopredeljenja i Demokratskog saveza Kosova, Aljbina Kurtija i Ise Mustafe, koji se očekuje sledeće nedelje, prenosi prištinska Koha.

PROČITAJ JOŠ:

Te dve stranke trenutno su u procesu pregovora o formiranju nove vlade u Pristini, a list prenosi da ostaje da se vidi kakav će definitivan stav zauzeti o ulozi predsednika privremenih kosovskih institucija Hašima Tačija u procesu dijaloga, budući da su, dok su bile u opoziciji, bile protiv njegovog učešća.

UBIJEN GORAN RELIĆ TRTA!

AUTOR: Alo/Novosti/V.M. DATUM I VREME: 19.11.2019. 16:45 - 19.11.2019. 16:58 Goran Relić Trta (50) iz Zemuna, ubijen je jutros u Južnoafričkoj Republici, (JAR)! najnovija vest, alo, vest, Foto: Alo * Ubijen je Goran Relić Trta * Osumnjičen je da je učestvovao u likvidaciji Zvonka Pilčevića * Ubijen je jutros u Južnoj Africi Za njim je Srbija raspisala poternicu zbog sumnje da je učestvocao u ubistvu Zvonka Pilčevića (37) 2009.

Kurti je rekao da će se u vezi sa dijalogom sa Beogradom napraviti procena sporazuma postignutih od 2011. do 2017. godine, da će dijalog voditi on sam i da neće dozvoliti da Tači preuzme "ovlašćenja koja nisu njegova", prenosi Kosovo onlajn.

Isa Mustafa

Republic of Kosovo Office of the

Isa Mustafa, Foto: Republic of Kosovo Office of the

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Dobi

19.11.2019 23:32

Ne mogu da verujem da su kauboji toliko pomutili i isprali mozgove svim akterima oko Kosova pa se ne zna ko je od koga veca budala,jedini pametan covek je Putin koji eskivira sve te budale pocev od kauboja i engleza pa na dalje i druzi se samo sa pametnim ostatkom svetskog establismenta, kad se oni udruze, ove budale ce sve popadati kao poslednji talog i majmunska sorta, jevreji odavno imaju ime za njih i sprdaju se sa svim tim kvazi mocnicima, zovu ih "Gentili" sto u prevodu znaci svinje.