Haki Abazi i Dardan Molikaj
Youtube Printscreen
Haki Abazi i Dardan Molikaj

Youtube Printscreen

Haki Abazi i Dardan Molikaj, Foto: Youtube Printscreen

Kandidati za poslanike dve najuticajnije opozicione partije, Demokratskog saveza Kosova i Pokreta Samoopredeljenje, Dardan Molikaj i Haki Abazi, obračunali su se i fizički, nakon izlaska iz studija televizije T7 i učešća u emisiji Presing.

Kako prenosi prištinska Gazeta Expres, tokom sinoćnjeg razgovora u studiju atmosfera je bila napeta, a sagovornici nervozni, što je rezultiralo njihovim fizičkim obračunom odmah nakon učešća u emisiji.

Reč je o kandidatima dve stranke, čiji su lideri Isa Mustafa i Aljbin Kurti, koje su do poslednjeg dana pregovarale o mogućoj predizbornoj koaliciji na predstojeći prevremenim izborima na Kosovu.

Hašim Tači i Isa Mustafa

Tanjug AP

Hašim Tači i Isa Mustafa, Foto: Tanjug AP

Dogovor nije postignut zbog neslaganja o kandidatu za premijera.

Hoće ujedinjenje sa Albanijom: Aljbin Kurti

Tanjug/ap

Hoće ujedinjenje sa Albanijom: Aljbin Kurti, Foto: Tanjug/ap

Abazi je, navodi portal, situaciju van studija kablovske t7 televizije opisao kao napetu i neugodnu u kojoj ga je Molikaj hvatao za grlo i zadao mu udarac nogom.

Molikaj, međutim, tvrdi da se ništa nije dogodilo, osim, kako je rekao, malo napetije rasprave, kao nastavak debate u studiju.

AGENCIJE HITNO JAVLJAJU! Priština preduzela rigorozne mere! Zbog Zemanovih izjava povukli potez koji će ih skupo koštati!

Oglasio se tim povodom Pokret Samoopredeljenje saopštenjem u kojem stoji da "mafijaške bande, koje su zauzele državu strahuju od nadolazećih promena koje će uspostaviti Samoopredeljenje".

Očekuju, kažu, da policija ispita slučaj i preduzme mere, a CiK su pozvali da zabrani kandidaturu osobama sklonim nasilju sa pojedinih lista.

Kremlj vest dočekuje na nož! Kreće udarnička osveta Putina - Zažaliće!

AUTOR: Kosovo online/D.S. DATUM I VREME: 11.09.2019. 10:15 Neočekivano! Bedžet Pacoli, Foto: Tanjug * Bedžet Pacoli u intervjuu za američki portal Axios.com rekao je da bi Kosovo moglo odustati od takse i optužio je Rusiju da pomaže Srbiji.

Kosovska policija je sinoć ispitala osumnjičene, nakon što je dobila informaciju o incidentu.

Haki Abazi i Dardan Molikajy

Youtube Printscreen

Haki Abazi i Dardan Molikaj, Foto: Youtube Printscreen

U policijskom saopštenju stoji da su preduzete sve potrebne pravne mere s ciljem razjašnjavanja slučaja.

PROZIRNA, BELA MAJICA SA DEKOLTEOM Haradinaj je sinoć iz prvog reda bodrio fudbalere u društvu zanosne plavuše! Svi su posmatrali njihovo prisno ponašanje i pitali se ko je ona!

Novinar Presinga je izjavio da se sve dogodilo van studija, da ništa konkretno nije video, ali da mu je Abazi rekao da ga je Molikaj fizički napao.

BONUS VIDEO: Goran Vesić predlaže novi zakon za trotinete

Goran Vesić predlaže novi zakon za trotinete