Tina Kandelaki
Instagram
Tina Kandelaki, Foto: Instagram
Vojska Srbije

Tanjug/Dimitrije Nikolić

- Nakon konflikta na Kosovu. Da li smo se vratili u svet u kojem su policijske racije zasnovane na etničkoj pripadnosti? Upoznala sam Aleksandra Vučića u Davosu, srpski predsednik me je veoma impresionirao. Zato iskreno verujem da je njegova odluka da stavi vojsku u stanje pripravnosti odgovorna - napisala je na svom Tviter profilu.

PROČITAJ JOŠ:

 

 

Povodom upada ROSU na sever Kosova Tine je objavila i veliki autorski tekst na portalu RT, u kojem je osudila bahato ponašanje Prištine.

- Policijska operacija na Kosovu, uperena protiv Srba koji tamo žive, vraća nas u događaje koji su se dogodili pre tačno 20 godina, kada je slomljen sistem međunarodnog prava i pokazali da jaki uvek smatraju da mogu da diktiraju svoju volju nad slabijima - navodi Kandelaki.

Kosovo

Alo!

Kako je napisala, tada je na dva i po meseca Jugoslavija postala tlo za trening NATO snaga, što je rezultiralo smrći preko 2.000 civila i desetine hiljada povređenih.

Istakla je da je balkanski čvor bio i okidač za početak Prvog svetskog rata, kao i da problemi Evrope od tada do danas zapravo nisu rešeni.

Gluvonemi Srbin

Privatna arhiva

- Ne smemo da zaboravimo na anglo-saksonsku politiku koja je uvek podržavala pobunjenike da bi izazivala sukobe - navodi.

Kako ističe, Kosovo je postalo piratska enklava koja koje hrani Evropu drogom i nemoćnim ženama iz Istočne Evrope.

Komentari (1)

Ivan T

28.05.2019 21:56

Bravo! Ljubim je!