Marko Đurić
Tanjug/Dimitrije Goll
Marko Đurić

Tanjug/Dimitrije Goll

Marko Đurić, Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

 

 

Pročitajte još:

 

- Time što je agresiju na srpski narod nazvala genocidom, a albanske separatiste teroristima, Vesna Mikić je iznela preovlađujuće mišljenje u srpskom narodu. Haradinaj i njegovi saradnici mogu da otkriju još desetine spomenika agresorima i teroristima, ali srpski narod neće primorati da poštuje one koji su mu nezasluženo naneli zlo, navela je Kancelarija za KIM i dodala da Haradinaj ne može da računa na servilnost srpskih političkih predstavnika u pokušajima da se agresija NATO predstavi kao nekakav čin čovekoljublja a decoubice kao altruisti.

Preporučujemo i ovo:

 

Reagovala je i Srpska lista koja je u svom saopštenju navela da je smenom Vesne Mikić još jednom poslata jasna poruka da politički predstavnici Albanaca žele da u svojim institucijama imaju poslušnike koji će biti dekor i nemi posmatrači stradanja srpskog naroda.

 

-Ovakvim postupcima Priština jasno pokazuje nespremnost da poštuje demokratski izraženu volju građana pokazanu na izborima, čime apsolutno demaskira nastojanja da ućutka sve neposlušne Srbe, navodi ova stranka.