Ramuš Haradinaj
EPA/VALDRIN XHEMAJ
Ramuš Haradinaj

EPA/VALDRIN XHEMAJ

Ramuš Haradinaj, Foto: EPA/VALDRIN XHEMAJ

Nije jučerašnja, takozvana, platforma ništa neočekivao od Haradinaja, Tačija i ostalih zločinaca koji su postavljeni da gospodare Kosovom i Metohijom od strane Vašingtona. To su ljudi koji su navikli da rade Srbima o glavi još od devedesetih godina, kada su imali svu pomoć velike zapadne alijanse.

PROČITAJ JOŠ:

Navikli su da ih štite moćni i jaki, pa su se i sami osilili, misleći da će to trajati večno, a da Srbija neće smeti da se suprotstavi.

Ubijali su, klali, silovali... proterali su na hiljade i hiljade Srba sa ognjišta, grobove su preorali, spomenike razbili, crkve skrnavili.

groblje

Printscreen/facebook

groblje, Foto: Printscreen/facebook

Onda su zločinci obukli odela i namestili kravate, i preko noći postali "lideri" i "političari". Zaigrao se i Zapad sa njima, misleći da od šumskih divljaka mogu da ispadnu gospoda, pa su Haradinaja i Tačija primali kao važne goste. I sami Šiptari se smejali po Kosovu, ali u sebi, jer im je išlo to sve na ruku.

Ali došlo je vreme da se "čedo" Zapada nekako civilizuje, ne bi li ga kako registrovali makar, ali ne vredi sa OVK bandom. Ne razumeju oni ništa drugo osim motke.

Hašim Tači, Ramuš Haradinaj i Kadri Veselji

president-ksgov.net

Hašim Tači, Ramuš Haradinaj i Kadri Veselji , Foto: president-ksgov.net

Čak je i Srbija zarad opšte sigurnosti prva pružila ruku, otpočeli su pregovori sa zločincima u Briselu, sa nadom da možda može nešto da se ostvari. Od onoga što je Beogradu bilo zacrtano sve je ispunjeno, a jedan jedini uslov koji su Šiptari imali, formiranje ZSO, nije otpočet do danas.

PREPORUČUJEMO:

Reče Haradinaj, "nije pročitao dokument".

Kada su usledili pritisci sa svih strana, banda je uradila jedino što ume. Rešili su da više nema šta da se čeka, uveli su takse na robu iz Srbije, ne bi li naterali Beograd da popusti.

Kada su videli da im se može, i da od Zapada nema penala na sumanute poteze, nastavili su sa divljanjem, pa su ubrzo formirali i takozvanu vojsku Kosova. Iako su se vlasti u Americi promenile, u Vašingtonu još ima onih koji su i doveli Haradinaja i Tačija na vlast, pa su im poslali i "hamere" da uveličaju događaj.

Tači, Haradinaj, Ceku Veselji

in4s.net

Tači, Haradinaj, Čeku, Veselji , Foto: in4s.net

Sve vreme je Srbija stoički trpela udarce, i nije padala ne provokacije divljaka koje više ni patroni nisu mogli da obuzdaju. Ili verovatno, nisu želeli, jer ko još želi da ima posla sa njima, ako ne mora.

Poslednji u nizu udaraca je prelio čašu. Šiptari su juče usvojili dokument kojim su jasno stavili do znanja da ne žele mir, već da hoće da se inate. Samo su zaboravili da je inat srpska osobina, i da u toj utakmici nemaju nikakve šanse.

To je i poruka koju im je danas uputio predsednik Srbije Aleksandar Vučić, komenrtarišući usvajanje platforme.

- Bando iz Prištine, sikter sa tim papirom gde god hoćete i vidite da li će neko to da vam ispuni, Srbija neće! - rekao je Vučić.

E pa gospodo, dosta smo se igrali pošteno. Ako hoćete da se inatimo, to mi radimo mnogo bolje od vas. A sad - sikter!