Ivica Dačić
printscreen
Ivica Dačić

printscreen

Ivica Dačić, Foto: printscreen

 

* Petnaesta država povukla priznanje Kosova

* Vest na RTS-u objavio ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić

* Informaciju o novom povlačenju priznanja Kosova prenele sve svetske agencije

 

Šef srpske diplomatije Ivica Dačić najavio je danas da će sledeće sedmice saopštiti ime 15. države koja je povukla odluku o priznanju Kosova i Metohije.

Na srpskoj tvrđavi kod Novog Brda se vijori nešto STRAVIČNO! (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/M.Č. DATUM I VREME: 15.08.2019. 19:19 - 15.08.2019. 19:38 Kosovske centralne institucije istakle su kosovsku zastavu na srednjovekovnoj srpskoj tvrđavi u blizini Novog Brda. Šiptarska zastava na srpskoj svetinji, Foto: printskrin * Uz Crkvu Svetog Nikole istaknuta je albanska zastava * Kosovske vlasti nedavno su odobrile služenje katoličke mise na ostacima pravoslavne crkve Svetog Nikole u Novom Brdu * Ovo je nezapamćeni skandal Zastava se prema tvrdnji reportera vidi s okolnih puteva.

Dačić je za RTS rekao da u ovom trenutku manje od 100 država priznaje nezavisnost takozvanog Kosova.

Ivica Dačić

printscreen

Ivica Dačić, Foto: printscreen

"VREME JE DA STAVIMO TAČKU" Americi se pridružile 4 DRŽAVE, izdali saopštenje kojim udaraju U SRCE SRBIJE! Skot kreće u napad!

Povodom najnovijih provokacija na Kosovu i Metohiji, gde je na ostacima pravoslavne crkve Svetog Nikole na Novom Brdu, na srednjevekovnoj srpskoj tvrđavi, istaknuta kosovska zastava, Dačić je rekao da se međunarodna zajednica Rezolucijom 1244 UN obavezala da će sačuvati srpsko kulturno-istorijsko nasleđe na Kosmetu.

25. avgusta je KRAJ!

AUTOR: Srpski telegraf/Alo.rs DATUM I VREME: 15.08.2019. 08:39 Dva meseca pred predsedničke izbore u Americi Udarna vest, Kosovo, Foto: Alo.rs * Tramp odredio krajnji rok * Rešenje Kosova je ključni adut pred američke izbore * Ovaj scenario uključuje podelu Kosova Američki predsednik Donald Tramp odredio 25.

Dačić se osvnuo i na potez odlazeće šefice diplomatije EU Federike Mogerini, koja je na sastanak ministara spoljnih poslova EU i zemalja kandidata za članstvo u Helsinki u avgustu pozvala predstavnike Prištine, navodeći da je prvi put u praksi pozvana teritorija koja je daleko od statusa kandidata za članstvo u EU.

SVETSKE SILE DONELE ODLUKU O KOSOVU Srbija više NEMA IZBORA!

Vest o novom povlačenju priznanja Kosova prenele su i sve svetske agencije.

 

BONUS VIDEO: Munjeviti start i izlazak srpskih tenkista

 

Komentari (2)

tanja

16.08.2019 11:02

Kolevka Srpstva neeće se dati u ruke Arnauta.

zeljanaaa

16.08.2019 12:00

da da Bog , da istina ispliva...