Boško Obradović
Printscreen/N1
Boško Obradović

Printscreen/N1

Boško Obradović, Foto: Printscreen/N1

Pritisak na Srpsku listu raste kako se približavaju izbori na Kosovu, a napadi ne dolaze samo iz Prištine, već i iz Beograda, odakle su pojedini političari iz opozicije sklopili sporazum sa Albancima.

PROČITAJ JOŠ:

Među onima koji su udarili na Srpsku listu našao se još jedan lider Saveza za Srbiju, Boško Obradović. Naime, on je na društvenim mrežama objavio komentar:

- Dva čoveka nikada nisu bila u Hilandaru a predstavljaju se kao najbolji Srbi svih vremena. To su Vojislav Šešelj i njegov nekadašnji posilni a današnji šef Aleksandar Vučić. I dobro je da postoji neki deo Srpstva koji nisu zagadili. Da imamo odakle da se obnovimo kad padnu sa vlasti - napisao je Obradović na Tviteru.

Na njegov komentar usledio je žestok odgovor Krste Janjuševića, narodnog poslanika i člana izvršnog odbora.

Izbio opšti haos na Autokomandi! Vozači izlazili iz automobila, sevale pesnice!

AUTOR: Alo.rs/I.L. DATUM I VREME: 03.10.2019. 14:40 Treći dan štrajka taksista! Kolaps, tuča, grad, Foto: Printskrin U Beogradu vlada skoro potpuni saobraćajni kolaps, što zbog protesta taksista na prestoničkim ulicama, što zbog kiše koja tokom većeg dela dana pada. Na Autokomandi je oko 14.00 časova malo nedostajalo da dođe do fizičkog obračuna taksista i vozača.

. Nije važnije biti u Hilandaru, od toga da Hilandar bude u tebi. Tvoj saborac Rašić se ispred crkve Svetog Nikole (za Albance javni toalet) odrekao Srbije na albanskom. Dovoljno mrzi Srbiju i Vučića, da ga Rada "Trajkofrtaljka" i SzS ekipa zavoli i podrži. Srpska lista do pobede - napisao je Janjušević.

BONUS VIDEO: