Ramuš Haradinaj
EPA/Ronald Zak
Ramuš Haradinaj

EPA/Ronald Zak

Ramuš Haradinaj, Foto: EPA/Ronald Zak

Takse se neće ukinuti i dijalog sa Srbijom se neće nastaviti ako Ramuš Haradinaj ponovo bude izabran na mesto premijera Kosova! Izgleda da je nekadašnji komandant OVK pronašao "nove saveznike" jer uprkos izjavama Metjua Palmera, američkog predstavnika za Balkan, da je Prištini potrebna nova vlada koja je ukinuti takse i nastaviti dijalog sa Beogradom, iz redova Alijanse za budućnost Kosova, na čijem se čelu nalazi Ramuš Haradinaj, poručili su da će takse ostati na snazi i nakon izbora, koji su zakazani za 6. oktobar.

Naime, Fatmir Gaši, zamenik ministra finansija u tehničkoj vladi Kosova i visoki funkcioner Ramuševe stranke, poručio je da će "posle izbora opet biti taksi dok se ne sedne da se pregovara i dok ne dođemo do mirnog rešenja".

Poneli dron i zastavu koja je Šiptare isterala iz takta! Albanci pucaju od besa, lažna država ponižena žestoko! (FOTO)

AUTOR: Alo/Blic/V.M. DATUM I VREME: 07.09.2019. 00:18 - 07.09.2019. 00:34 Setimo se albanskog divljanja u Beogradu. Češki navijači, Foto: Youtube/Printscreen Osmoro čeških državljana uhapšeno je zbog sumnje da su na sutrašnjoj utakmici fudbalskih reprezentacija Kosova i Češke planirali da puste dron sa natpisom "Kosovo je Srbija".

- Mi moramo da razgovaramo sa srpskom stranom i dođemo do nekog okvirnog dogovora, pa ćemo posle da vidimo kako da ukinemo takse. Srpska vlast treba da pokaže volju, da na kraju pregovora prizna Kosovo - rekao je Gaši, dodavši:

PRIŠTINSKE VLASTI NEGODUJU Zbog ove Stefanovićeve izjave zavladao tajac - Neće proći bez borbe!

- Srbija će kada prizna Kosovo dobiti Evropsku uniju, dobiće mir ovde, dobiće tržište ovde, dobiće investicije. Dobićemo i mi investicije, stanje će biti relaksirano, dobićemo i strane investicije više nego što imamo danas i mi i Srbija.

Metju Palmer

Tanjug/Zoran Žestić 5.4.18.

Metju Palmer, Foto: Tanjug/Zoran Žestić 5.4.18.

Kada je reč o taksama, Priština je i te kako profitirala:

ALBANSKOJ MAFIJI BI ČLANSTVO U INTERPOLU BIO VRHUNSKI USPEH! Drecun u Jutarnjem programu progovorio o Tačiju i Haradinaju!

- Mi smo ranije, dok nisu postojale te takse, inkasirali u budžet 35,7 miliona evra od uvoza. Sada, kad smo zamenili tu robu, koja umesto iz Srbije i BiH stiže iz drugih država, imamo 42.700.000 evra. Znači, imamo sedam miliona evra više u odnosu na raniji period i to samo u periodu od novembra prošle do aprila ove godine - rekao je on.

Bagerima krenuli na Novo Brdo! Zanemećete kada vidite čija firma stoji iza svega!

Prvo prisvajanje, pa katoličke mise, pa kosovska zastava, a od juče i bageri! Sve to dešava se na srednjovekovnoj srpskoj tvrđavi Novo Brdo nadomak Prištine, koju prištinske vlasti odavno smatraju svojom, pa su joj ček nadenule i ime koje smatraju prikladnim - Artana.

JEDINO TAKO MOŽEMO OPSTATI! Predsednik Vučić otkrio bolnu istinu! Dešava se na Kosovu, tiče se svih građana!

I Poljska profitirala od taksi

- Nemačka, Turska, Grčka, Albanija, Makedonija i Poljska su najviše zaradile od ovih taksi, jer su povećale izvoz na Kosovo. Najveću štetu od taksi trpi privreda Srbije, a istina je i da su porasle cene na Kosovu, jer se roba iz Srbije i roba iz Nemačke ne mogu baš dopremiti po istoj ceni - naveo je Gaši.

PRIŠTINU ŠOKIRALA VEST! On će biti novi premijer Kosova! Zapečatili mu sudbinu! Pakt na Kosovu napravljen!

IZBORI NA KOSOVU 6. OKTOBRA Liste predalo 25 partija

SPREMA SE NEŠTO VELIKO Amerikanci poslali vojsku Kosova u Albaniju, a u svemu se krije i PORUKA SRBIJI

BONUS VIDEO: Ramuš Haradinaj će biti osuđen na doživotnu robiju?!