ŠIPTARSKA ZVER POTPUNO SKRENULA SA UMA! Haradinaj objasnio koji je pravi razlog povećanja taksi!

Ovoliku količinu uprošćeno rečeno - gluposti i netačnih informacija, dugo nismo čuli!

Ramuš Haradinaj
Ramuš Haradinaj, Foto: Ognjen Radošević/Alo!

Samozvani premijer Kosova Ramuš Haradinaj prisustvovao je nekolicini važnih sastanaka u Peći i potom najavio da će 2019. godina za Kosovo biti godina ekonomije. Haradinaj nije propustio ni priliku da odapne otrovne strelice ka Beogradu.

 

Haradinaj je pričao da je Peć jedan od najvažnijih ekonomskih centara Kosova i da je "poznat po svojim popularnim brendovima unutar, ali i izvan granica Kosova".

- Svestan činjenice da uspešna vesternizacija naše države zavisi od lokalnih fabrika i domaćih proizvoda, obećavam da će Vlada, u godini dobre ekonomije koja je pred nama, biti partner i pomoćnik za razvijanje boljeg biznisa u državi - rekao je Haradinaj navevši da Kosovo godišnje izveze drveni nameštaj u vrednosti od 60 miliona evra.

 

 - Većinu tih prozivoda napravili su stanovnici Kosova. U isto vreme, izvozimo meso i mesne prerađevine u vrednosti od nekoliko miliona evra, a ovde u Peći možemo izgraditi još farmi i hraniti se našim sopstvenim prozivodima. Porez koji smo uveli na srpske proizvode nije zbog frustracije koju osećamo prema njima, već zbog našeg nacionalnog interesa. U ovom slučaju, domaći proizvođači i potrošači biće snabdeveni samo najkvalitetnijim namernicama i prozivodima sa većom mogućnosti za nacionalno pokriće i još veći izvoz - izjavio je takozvani premijer.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi