Kadri Veselji
lajmi.net
Kadri Veselji

lajmi.net

Kadri Veselji, Foto: lajmi.net

List podseća da se već duga lista bivših pripadnika ili osoba povezanih sa OVK koje je pozvao Specijalni sud pre dva dana proširila za još dva imena, tako da su sada na njoj bivši predsednik parlamenta u Prištini Kadri Veselji i šef prištinske obaveštajne službe Špend Mađuni.

Hašim Tači

Tanjug

Hašim Tači, Foto: Tanjug

"Politika" navodi da se Veselji, kao i ostali iz najužeg kruga komande OVK, dovodi u vezu sa najstrašnijim zločinima iz izveštaja Dika Martija, počinjenim u logorima na severu Albanije, kao i sa Dreničkom grupom, koju je vodio Tači.

PROČITAJ JOŠ:

S druge strane, Mađuni je, prema navodima prištinskih medija, osumnjičen "samo" za curenje informacija, piše beogradski dnevnik, dodajući da on nije bio član OVK, ali da je podneo ostavku posle haškog poziva.

Pozivom Kadriju Veseljiju sužen je krug oko Hašima Tačija, bivšeg komandanta Dreničke grupe, zvanog "Zmija", ocenjuje "Politika".

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Vojvodjanin

09.11.2019 19:25

I sad ce tamo da ga ugoste kao Kralja, da mu se izvinu za uznemiravanje, potapsati ga po ramenu i vratiti nazad da za njih i dalje ispunjava zadatke i terorise Srbe