ZBOG NJIH SU I ONI NA LOŠEM GLASU Donald u svom dvorištu ne želi kriminalce: Američka ambasada obustavila izdavanje viza ovim Albancima!

Krajnje je vreme bilo!

 

Donald Tramp
Donald Tramp, Foto: Tanjug/AP

Američka ambasada najavila je da će onemogućiti korumpiranim članovima prištinskih institucija dobijanje viza za putovanje u SAD.

Američka ambasada najavila je da će onemogućiti korumpiranim članovima prištinskih institucija dobijanje viza za putovanje u SAD. Naime, kako su saopštili iz ove ambasade, praksa konzularnih službenika u ambasadi SAD je da preispitaju sve činjenice svakog zahteva za vizu.

RAT SE SELI NA KOSOVO Najmoćnija Albanka sa Trampom spremila prevrat u Prištini - Haradinaj putuje, novi gospodar stupa na scenu

Po potrebi, neprekidno razmatramo navode i dokaze o korupciji i organizovanom kriminalu pri odlukama o vizi kako bi ograničili one koji doprinose ovim problemima od dobijanja viza za putovanje u Sjedinjene Države - navodi se u saopštenju amerčke ambasade u Prištini iz koje ističu da građani tzv. države Kosovo zaslužuju pravosudni sistem koji kažnjava pojedince odgovorne korupciju.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi