Albin Kurti
AP Photo/Visar Kryeziu
Albin Kurti

AP Photo/Visar Kryeziu

Albin Kurti, Foto: AP Photo/Visar Kryeziu

* Nakon boravka Aljbina Kurtija u Severnoj Makedoniji, gradonačelnik Gostivara Arben Taravari je pozvao Albance da glasaju za kandidata Samoopredeljenja na izborima 6. oktobra

* Taravari je objavio post na fejsbuku gde je Kurtija opisao kao "lek" za situaciju na Kosovu, prenosi Kallxo.com

* Podsetimo, lider Pokreta Samoopredeljenje i najjači kandidat za premijera Aljbin Kurti rekao je pre dva dana da je vreme „da se slomi vrat“ onima koji su oštetili ekonomiju, doprineli smanjenju stanovništva i upropastili imidž Kosova

Gradonačelnik Gostivara Arben Taravari nastavio je u sličnom tonu:

"Polazeći od Kosova i nastavljajući do Makedonije akcija je počela, albansko proleće je počelo! U to ime, pozivam sve Albance u Makedoniji da podrže Samoopredeljenje na Kosovu ", napisao je Taravari.

Pročitajte još:

 

Ovo je ceo tekst koji je on objavio:

"Na žalost, rak je jedna od najagresivnijih dijagnoza za koju je, kad se pojavi, potrebno brzo reagovati inače će vam oduzeti život! Medicina savetuje sistematske testove da bi se otkrile bilo koje grupe ćelija raka koje mogu uništiti celo telo pojedinca! Ako bismo napravili paralelu u politici, recimo da je stanje ljudi i državnih institucija na analizi, nažalost naše dece, imamo kancerogenu bolest i to je KARCINOM KRIMINALA.

 

Njegove metastaze su agresivne i ubijaju ljude ne štedeći ni decu. Dobra vest je da znamo kako da uništimo ovaj rak i što je bolje od toga, možemo ga uništiti! Da bismo spasili sebe i svoje porodice, moramo svi zajedno da intervenišemo u uklanjanju raka pronađenog u vladinim kancelarijama!

 

Polazeći od Kosova i nastavljajući do Makedonije akcija je počela, albansko proleće je počelo! U to ime, pozivam sve Albance u Makedoniji da podrže Samoopredeljenje na Kosovu! Sa pobedom na Kosovu, to će biti najveći korak ka spašavanju naših porodica od raka vlasti koja ugrožava naš život! Tada će Makedoniji biti lakše, a mi ćemo ukloniti metastaze iz vlade! Neka Samoopredeljenje pobedi na Kosovu, neka svane novi dan za Albance!

Srbija dobija odštetu od SAD zbog NATO bombardovanja?!

AUTOR: Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 15.09.2019. 19:33 Ranije je odlazeći ambasador Sjedinjenih Američkih Država u Srbiji Kajl Skot pozvao Srbe da NATO bombardovanje Jugoslavije 1999. godine posmatraju u široj perspektivi.

Bonus video

Vučić se brecnuo na konferenciji za novinare