SAZVAN HITAN SASTANAK! Đavolska družina sa Kosova zasela tačno u podne, odlučuje se o sudbini Srba!

Neizvesno u Prištini.

Hašim Tači, Ramuš Haradinaj i Kadri Veselji
Hašim Tači, Ramuš Haradinaj i Kadri Veselji , Foto: president-ksgov.net

Đavolska družina koju čine Ramuš Haradinaj, Hašim Tači, Kadri Veselji i Fatmir Ljimaj zakazala je hitan sastanak za danas u podne.

Tema sastanka je suspenzija taksi od 100 odsto na robu iz centralne Srbije i BiH.

Podestimo, samozvani kosovski predsednik Hašim Tači izjavio je da bezuslovno treba nastaviti dijalog između Beograda i Prištine.

Na konferenciji za novinare po povratku iz SAD, gde je nedavno prisustvovao tradicionalnom Molitvenom doručku, Tači je pozvao kosovsku vladu i koalicione partnere da poštuju zahtev SAD o suspenziji taksi.

Ovaj sastanak je inicirao Kadri Veselji i održan je u svom kabinetu.

Tema razgovora na ovom sastanku bila je platforma za dijalog sa Srbijom, za koju se očekuje da bude dostavljena Skupštini.

Podsećamo da je takozvana Vlada Kosova, 21. novembra prošle godine, odredila 100% carine na uvezene proizvode iz Srbije i Bosne i Hercegovine.

Srpske vlasti su saopštile da neće nastaviti dijalog sa Kosovom, ako porez na proizvode iz Srbije ne bude uklonjen iz kosovske vlade.

Sjedinjene Države i Evropska unija zatražile su od kosovskih institucija da suspenduju ovu odluku. 


SA AMERIKANCIMA DOGOVORILI KOREKCIJU GRANICA! Ovako su Šiptari zamislili da izgleda buduća MAPA KOSOVA! Njene linije slute na veliko zlo! (FOTO)

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi