Danilo Vučić novogodišnjim paketićima obradovao mališane na Kosovu
alo.rs
Danilo Vučić
Danilo Vučić, Foto: Fejsbuk

Predsednikov sin je u selima Suvo Grlo i Banje u opštini Srbica, u vrtiću “Maja” i tamošnjoj osnovnoj školi, deci podelio novogodišnje paketiće. Takođe, boravio je i u Prilužju, u vrtiću “Car Konstantin i carica Jelena”, gde je paketićima obradovao najmlađe stanovnike tog mesta, objavljeno je na fejsbuk stranici vrtića.

“Želeo bih u svoje ime i svih svojih drugova da se zahvalim našem predsedniku Aleksandru Vučiću što misli na nas, poslao nam je novogodišnje paketiće, mi smo se vrlo obradovali”, rekao je jedan od mališana vrtića “Car Konstantin i carica Jelena”, objavljeno je u videu na fejsbuk profilu ove predškolske ustanove.

“Danas je predškolsku ustanovu “Car Konstantin I carica Jelena” u Prilužju posetio Danilo Vučić, i tom prilikom našim mališanima podelio novogodišnje paketiće, u ime predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića. Ovim putem zahvaljujemo predsedniku što i ove godine misli na našu decu, I veliko hvala za svaki dečiji osmeh”, stoji u objavi te ustanove.

Danilo Vučić posetio je i porodicu Marković u Gračanici i njihovo troje deci uručio prigodne novogodišnje poklone, objavila je ta porodica.

Danilo Vučić
Danilo Vučić, Foto: Fejsbuk

"Poštovani gospodine predsedniče, velika je čast i zadovoljstvo ugostiti Vašeg sina. Danilo je divan momak koji je zaista odvojio dovoljno vremena da popričamo o svemu. O životu Srba na Kosovu i Metohji. Došao je nenajavljeno u moj dom i upoznao moje sinove, popričao sa mnom i preneo tople pozdrave njegovog oca, a našeg predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Veliko hvala, živi bili", navela je na fejsbuku majka Aleksandra Marković Mihajlović.

PROČITAJTE JOŠ:


 

Komentari (2)

zagondzija

25.12.2020 09:56

Bravo Danilo✊????

Lgbt Sns

27.12.2020 20:14

@zagondzija - Svaka čast predsedniku Vučiću što misli i bdi nad našom decom.