Cakaj
Printscreen:facebook
Cakaj

Printscreen:facebook

Cakaj, Foto: Printscreen:facebook

On je to rekao povodom Međunarodnog dana sećanja na žrtve genocida, prenosi portal Kosovo onlajn.

Da li Albanci mogu da započnu novi rat?

 

Cakaj je na svom profilu na Fejsbuku napisao da se Srbija "nažalost, još nije izvinila za zločine protiv čovečnosti i genocid počinjen na Kosovu", tvrdeći istovremeno da "skriva tela hiljada Albanaca nestalih iz prošlog rata".

Prema njegovim rečima, posvećenost za mirnu budućnost "ne podrazumeva zaboravnost", a smatra i da je "odavanje počasti žrtvama i traženje izvinjenja od Srbije" preduslovi za trajan mir (na Zapadnom Balkanu).

Komentari (5)

branka met

09.12.2020 20:26

Šta ovaj oće? Ko njega bilo šta pita? Izgleda da ili želi da se istakne i pokaže kako je on Srbiji rekao ili pokušava da zamenom teza pokaže kako Albanija nema veze sa žutom kućom i ko zna kakvom još ulogom Albanije u dešavanjima na Kosovu i Metohiji. Njega nešto mnogo svrbi, pa se i mnogo češe!

Nada

09.12.2020 21:57

Ahahaha ko je izvrsio genocid ? Ko i dalje Srbe ubija ? Ko im pljacka kuce ? Ko im krade stoku ? Ko proteruje Srbe sa svojih ognjista ? Ko skrnavi Srpske grobove i crkve ? Samo jedan je odgovor - ALBANCI ! Kome Srbi da se izvinjavaju ? NIKOME !

Djurdja

09.12.2020 22:29

Полако са извињавањем. Да прво утврдимо колико су грађана из јужне српске покрајине побили Харадинај, Тачи и остали злочинци ОВК.

Trig

09.12.2020 23:37

Polako siptari.....bice i drugo poluvreme

douka

10.12.2020 05:20

Pa oni su totalno izlapeli ako misle da će im se neko izvinuti.