Vojska Kosova
AP/Visar Kryieziu
Vojska Kosova

AP/Visar Kryieziu

Vojska Kosova, Foto: AP/Visar Kryieziu

Srbija se nije promenila od Miloševićevog doba, nego se plaši rata, jer se gadno opekla na Kosovu, izjavio je odlazeći zamenik ministra kosovskih bezbednosnih snaga Burim Ramadani.

Ramadani je na svom Fejsbuk profilu napisao danas da je Priština donela bezbednosnu strategiju kao "strategiju modernizacije", dok je Srbija, usvajanjem strategije bezbednosti i odbrane, "ponovo odobrila Miloševićevu strategiju".

Ramuš Haradinaj

Alo!/Ognjen Radošević

Ramuš Haradinaj, Foto: Alo!/Ognjen Radošević

"Još jednom se potvrdilo da se Srbija uopšte nije promenila, jedino što se sada plaši da započinje ratove jer je gadno stradala na Kosovu. Tako da je razlika između nas konceptualna, duboka i to je razlika između dobra i zla. Mi želimo da modernizujemo i nas i region. Oni žele da vrate Miloševićevsku prošlost", napisao je Ramadani.

Policija upala na jahtu! Čuveni SRPSKI POLITIČAR i poznati kriminalac uhvaćeni zajedno!

AUTOR: Alo.rs DATUM I VREME: 12.08.2019. 19:50 - 12.08.2019. 21:25 Evo šta se dešavalo. Rečna policija, Foto: MUP Alo! u sutrašnjem broju otkriva kako je jedan opozicioni političar u usponu, uhvaćen u nedelju veče u društvu osuđivanog ubice. VUČIĆ ISPUNIO OBEĆANJE! Velika akcija na Andrićevom vencu, otvaraju SVE PRILAZE!

"S pravom smo definisali strane neprijateljske aktivnosti (Srbije i Rusije) kao glavnu pretnju bezbednosti Kosova.Nekoliko nedelja nakon što smo odobrili našu strategiju za modernizaciju, Srbija je ponovo odobrila svoju Miloševičevsku strategiju", napisao je Ramadani na Fejsbuku.

BONUS VIDEO: