BIVŠI MINISTAR DOBIO 2 MILIONA DOLARA ZA PRIZNANJE KOSOVA!

Mito!

Kosovo
Kosovo, Foto: printscreen

Bivši ministar spoljnih poslova Maldiva, Ahmet Šahed, osumnjičen je da je primio mito, dva miliona dolara za priznanje nezavisnosti Kosova, javlja večeras Zeri.

Kurti ide na sastanak sa najjačim političarem na Kosovu, sudbina Srba je u njegovim rukama!

AUTOR: Tanjug; D.K. DATUM I VREME: 19.11.2019. 18:20 Spremaju se! Aljbin Kurti, samoopredeljenje, Vetvendosje, Foto: Printscreen Youtube Politički dijalog između Beograda i Prištine verovatno će biti jedna od tema narednog sastanka lidera Samoopredeljenja i Demokratskog saveza Kosova, Aljbina Kurtija i Ise Mustafe, koji se očekuje sledeće nedelje, prenosi prištinska Koha.

Mediji na Maldivima javili su danas da je poslanik Mohamet Našed podneo zahtev parlamentu da sprovede istragu i utvrdi činjenice o ovom slučaju. U zahtevu se, prenosi Zeri, traži i da se odluka o priznavanju Kosova preispita kao i da li je taj postupak u skladu sa međunarodnim standardima.

Pročitajte još

U poredlogu koji je podnet parlamentu, navedena je i izjava kosovoskog ministra spoljnih poslova Bedžeta Pacolija u kojoj priznaje da je trošio novac lobirajući kako bi povećao broj zemalja koje će priznati Kosovo.

Maldivi su priznali nezavisnost Kosova u februaru 2009. godine, skoro godinu dana nakon proglašenja nezavisnosti.

 BONUS VIDEO: PREDSEDNIK VUČIĆ ZA ALO.RS "Nema više nikakvih garancija! Nemojte da kukate što se naoružavamo!"

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi