Ramuš Haradinaj
EPA
Ramuš Haradinaj, Foto: EPA

* Haradina je još 1990. godine u Stejt department pozvan kao lider Kosova

* 1990. godine, tačnije 1. marta u Stejt departmentu pojavio se Džo Bajden zajedno sa terorističkim vođom kosovskih Albanaca Ramušom Haradinajem

* "Vaše (srpsko) KiM nam treba i vi će te nam ga dati ili ćemo vam ga oteti! Prihvatite realnost i predstavljamo vam novog lidera Kosova on se zove Ramuš Haradinaj", izgovorio je Džo Bajden predstavnicima medija

Naime, 1990. godine, tačnije 1. marta u Stejt departmentu pojavio se Džo Bajden zajedno sa terorističkim vođom kosovskih Albanaca Ramušom Haradinajem i Josefom J. DioGuardijem, osnivačem Albanskoameričke građanske lige, koji od 1990 lobira na Capitol Hill-u za promociju agende Velike Albanije i terorista kosovskih Albanaca.

"Vaše (srpsko) KiM nam treba i vi će te nam ga dati ili ćemo vam ga oteti! Prihvatite realnost i predstavljamo vam novog lidera Kosova on se zove Ramuš Haradinaj", izgovorio je Džo Bajden predstavnicima medija.

Ovaj govor je još tada otkrio sve namere Amerike, međutim u Srbiji ga tadašnje vlasti nisu ozbiljno shvatile.

SKANDAL U PRIŠTINI! Srbi oduševljeni, Albanci besni poput zveri! Izdaja u samom vrhu lažne države Kosovo!

VUČIĆ SE OBRAĆA CELOM SVETU! Počinje glavni skup u Njujorku, dolaze svi lideri država, objavljeno kada će se čuti glas Srbije!

Devet godina kasnije Ramuš Haradinaj postaje jedan od ključnih ljudi UČK na Kosovu, a dve decenije posle ovih reči on postaje i premijer tzv Kosova.

Haradinaja je u Stejt department uveo lično Josef Diogardi, nekadašnji kongresmen i jedan od najmoćnijih lobista za stvaranje Velike Albanije.

Haradinaja u to vreme niko nije poznavao, pojavio se u Stejt departmentu u odelu i kravati, ličio je na običnog birokratu. Koliko su Ramušove veze sa Stejt departmentom i dalje jake najbolje govori činjenica da se javno oglušio na apel Bele kuće da ukune anticivilizacijske takse koje su uvedene na uvoz robe iz Srbije i BiH.

Haradinaj je u svom životu prešao put od deteta koje je maštalo da bude astronaut, preko drugog po popularnosti lidera tzv. OVK, do najviših političkih funkcija. Za njega su govorili da u ime Amerike kontroliše Tačija na Kosovu.

MEDIJI SU PRENELI SVE POGREŠNO! Vučić otkrio detalje velike podele oko Kosova!

HODŽAJ UOČI IZBORA OPLEO PO PACOLIJU Ništa ne znaš i nesposoban si! Zbog tebe Srbija i Rusija gaze Prištinu!

On je svoju snagu pokazao čak i na temi razgraničenja na Kosovu, kada su iz Bele kuće stizale poruke da je to prihvatljivo rešenje, Haradinaj je izjavio:

"Podela za mene znači rat, ja kažem to bez oklevanja i rizično je da se govori o podeli. Nije dobro spominjati podelu. Svako ko govori o podeli, doneće tragediju na Balkanu", rekao je Ramuš Haradinaj.

Hitan sastanak Vučića i Dodika! U pitanju je opstanak srpskog naroda!

AUTOR: Tanjug/ Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 18.09.2019.

Bonus video

Vučić se brecnuo na konferenciji za novinare

 

Komentari (1)

zagondzija

18.09.2019 20:45

Kosovo je srpsko bilo i bice ????