OBRAČUN U KOPNENOJ ZONI BEZBEDNOSTI! Albanci upali u Kuršumliju sa dugim cevima, hitno mobilisani specijalci, čuli se rafali!

Srpski organi bezbednosti osujetili su juče popodne nameru grupu nepoznatih lica, koja su došla iz pravca Podujeva, da bespravno seku šumu u Kopnenoj zoni bezbednosti, i to pod zaštitom osoba naoružanih dugim cevima.

Policija, žandarmerija, specijalci
Policija, žandarmerija, specijalci, Foto: MUP Srbije

Naime, policijske patrole uočile su oko 17 časova, u pojasu Kopnene zone, u ataru sela Parada i Rastelica, u opština Kuršumlija, dve neidentifikovane osobe sa dugim naoružanjem, koje su, kada su ugledale patrolu, ispalile u vazduh više rafala i zatim se udaljili u pravcu Podujevo, a nedugo zatim još tri osobe, takođe sa dugim cevima, koje su se takođe uputile ka Podujevu.

Da li je moguć sporazum sa Albancima?

Ukupan broj glasova: 2326

 • Da: 8% (182)
 • Ne: 92% (2144)

Kako Tanjug saznaje u bezbednosnim izvorima, istovremeno je primećena grupa od 20-tak osoba, kako se veruje Albanaca, na četiri traktora, koji su bespravno sekli šumu, i takođe pobegli ka opštini Podujevo.

Povezane vesti

 • Korisnik: KIKI
  30/11/2020 - 02:41
  OVO SE VISE NE SME TOLERISATI . ODMA POSLATI SPECIJALNE JEDINICE , TRANSPORTERE , MIGOVE I PROTIV VAZDUSNU ODBRANU .
 • Korisnik: Magla
  29/11/2020 - 13:42
  Pitate mene, šta uraditi. Čemu služi policija, dubinsko osmatranje, analiza kretanja, postupanje po uočenim naoružanoj opasnosti. Možda otići po burek i novine, za pauzu da se okrepe, možda hlebom i solju. Ko se bre ovde pravi lud. Sretno živeli u magli pa ma i nevideli svoj lik u ogledalu. Bojim se da ne vidim nekog sa ogromnim ušima.
 • Korisnik: Milovan
  29/11/2020 - 10:19
  I svi pobegli.??? Pa sta ce onda tamo policija i nazovi specialci. Pa nemaju motorne testere prigusivace.To se cuje kilometrima daleko. I jos traktori. Prije ce biti da su svi oni u dilu. A specialci nemogu pohvatati drvosjece.??!!Pa kako bi pohvatali teroriste.?? Ili moraju ucu u Nis da bi ih pohvatali.Strasno neozbiljno.
 • Korisnik: ivan
  29/11/2020 - 10:02
  Ma, drvoseče, greška, glavoseče su to. Bio ja tamo dokle god je bilo i Srba. Sad čujem ima opet Srba primaju po 3 plate, samo bogato.
 • Korisnik: Atreid
  29/11/2020 - 09:56
  Pa kako su onda sprecili kad su pobegli?!!!
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi