Priština, Albanci, Kosovo
Tanjug
Priština, Albanci, Kosovo

Tanjug

Priština, Albanci, Kosovo , Foto: Tanjug

Od kada je proces počeo, prebrojano je 45 glasačkih kutija, a u centru su povremeno prisutni i tužilaštvo i policijski istražitelji.

PROČITAJ JOŠ:

Šef Centra Burim Ahmetaj izjavio je da se radi u dve smene, kako bi proces išao brže i dodaje da će na kraju postupka prebrojavanja svih biračkih mesta preliminarni obrasci biti revidirani i upoređeni sa rezultatima dobijenim posle ponovnog brojanja, a potom će Tužilaštvo pokrenuti dalji postupak, prenosi Kosovo online.

Pre dva dana telefonom me pozvao Lavrov - Zlatno doba je prošlo!

Zlatno doba za Prištinu je prošlo, kaže ministar spoljnih poslova Ivica Dačić, a na opasku kandidata za kosovskog premijera Aljbina Kurtija da je Zajednica srpskih opština "mrtvo slovo na papiru" odgovara da je "takozvana nezavisnost Kosova mrtvo slovo na papiru".

Tokom tog procesa, uočene su prve greške u broju glasova i druge nepravilnosti, pa tako, prema posmatraču NISMA u Glogovcu, na biračkom mestu gde je koalicija NISMA – ANK- PP po prvobitnim rezultatima dobila jedan glas, pokazalo se da je nakon ponovnog brojanja broj glasova porastao na 50.

BONUS VIDEO: