Proslava Vidovdana na Gazimestanu!
youtube/Kosovo Sever Portal
Proslava Vidovdana na Gazimestanu!

youtube/Kosovo Sever Portal

Foto: youtube/Kosovo Sever Portal

Predsednik opozicione Socijaldemokratske partije i gradonačelnik Prištine Špend Ahmeti izjavio je da će vanredni paralamentarni izbori na KiM biti održani 29. septembra ili 6. oktobra.

Kako je preneo portal Kosovapres, Ahmeti je nakon današnjeg sastanka sa liderom najuticajnijeg opozicionog Demokratskog saveza Kosova, Isom Mustafom, rekao da će u četvrtak, 22. avgusta, sigurno biti raspušten kosovski paralament, što će dovesti do raspisivanja vanrednih parlamentarnih izbora.

OVO JE ISPOVEST NAŠE MONAHINJE KOJA UŽASNO BOLI! "Grupa Albanaca je upala i pretila da će nas isterati, a onda su nam ponudili nešto da napustimo manastir"

Hašim Tači i Isa Mustafa

Tanjug AP

Hašim Tači i Isa Mustafa, Foto: Tanjug AP

- Dogovorili smo se da 22. avgusta svi budemo u parlamentu da bismo doneli odluku o raspuštanju skupštine i otvorili put izborima. Izgleda da će datum održavanja izbora, o čemu se najviše razgovaralo, biti 6. oktobar - rekao je Ahmeti.

STIGLO NAREĐENJE! Priština dobila NOVU ŠAMARČINU, a tiče se granice sa Srbijom!

Priština

Tanjug/Sava Radovanović/Arhivska

Priština, Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Ukoliko skupština bude podeljena, onda će, kazao je, izbori biti održani 29. septembra. Ahmeti je rekao da je ipak većina da izbori budu održani 6. oktobra. Na sastanku s Mustafom, kazao je, otvorenu su teme o dijalogu sa Beogradom, ekonomskim aspektima i borbi protiv korupcije.

TRAMPOV ČOVEK LUPIO ŠAMAR PRIŠTINI Albanci poniženi kao nikad do sad, Zapad doneo KLJUČNU ODLUKU! Srbi slave veliku pobedu!

NIKAD GORA PROVOKACIJA ALBANACA Ono što su sad uradili sa zastavom lažne države ZGROZILO je Srbe na Kosovu! Policija radi na slučaju!

DA TI SRCE PUKNE OD TUGE! Oni žive na Kosovu, ima ih šestoro, okruženi su Albancima i nemaju ni majku ni oca!

BONUS VIDEO: Ramuš Haradinaj će biti osuđen na doživotnu robiju?!