NEMA VIŠE CRVENIH KOVID LISTA ZA ULAZAK U BRITANIJU Ukida se i obavezni karantin koji je putnike koštao više od 2.000 funti!
Tanjug

 

Odluka stupa na snagu u ponedeljak u 6.00 po centralnoevropskom vremenu, posle čega više niko od putnika po ulasku u Veliku Britaniju neće morati da ide u 11-dnevni hotelski karantin koji košta više od 2.000 funti.

Među sedam zemalja skinutih sa "crvene liste" su Kolumbija, Dominikanska Republika, Ekvador, Haiti, Panama, Peru i Venecuela.

Većinu zemalja sa "crvene liste" London je uklonio pre tri nedelje.

Britanske vlasti su odlučile i da priznaju vakcinaciju iz još 30-ak zemalja, čime je njihov broj povećan na više od 135.

BONUS VIDEO:

Odluka stupa na snagu u ponedeljak u 6.00 po centralnoevropskom vremenu, posle čega više niko od putnika po ulasku u Veliku Britaniju neće morati da ide u 11-dnevni hotelski karantin koji košta više od 2.000 funti. Među sedam zemalja skinutih sa "crvene liste" su Kolumbija, Dominikanska Republika, Ekvador, Haiti, Panama, Peru i Venecuela. Većinu zemalja sa "crvene liste" London je uklonio pre tri nedelje. Britanske vlasti su odlučile i da priznaju vakcinaciju iz još 30-ak zemalja, čime je njihov broj povećan na više od 135.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading