"Može da ubije mene, ne može da ubije ideju"
YT/Televizija Forum

A svima koji tvrde da uzima pare da bi propagirao vakcinaciju, poručuje da donesu dokaz za to, a on će im dati svoju kuću i brvnare, pa će tako od njega inkasirati 200.000 evra.

"Zovu me na mobilni, prete prebijanjem, pričaju svakakve budalaštine. Ne uzimam ih za ozbiljno", rekao je Šekler. Na naše pitanje da li ga je strah, istakao je:

"Ma ne. Pa šta?! Može da ubije mene, ne može da ubije ideju. Ono što govorim, govorim s punim pravom i znam da govorim istinu. Ti antivakseri često imaju ono: "Prodao si se, ti si farmakomafija..." Ali oni samo imaju projekciju sebe. Misle da ko je za vakcinu i to priča - plaćaju ga da propagira vakcinaciju. A to zato što projektuju sopstveno siromaštvo, kako materijalno, tako i duhovno, i neobrazovanje. Da su u mojoj situaciji, verovatno bi tražili pare od svakoga. Kako kaže Jovan Jovanović Zmaj: "Poštenje se ne mož' kupit, jer pošten ga ne prodaje za sva blaga baš golema, a nepošten prodo bi ga, al' ga nema".

Prijava policiji

 

Šekler je naveo i da nijedan slučaj pretnje nije prijavio policiji, kao i da se ne okreće na ulici gledajući da li će ga neko napasti.

"Nisam prijavio jer, kako se kaže: "Od kolac u glavu pancir ne pomaže". Ako budala 'oće... I apsolutno se ne okrećem. A bio sam u mnogo firmi, velikih korporacija, držao motivaciona predavanja za radnike da bi se vakcinisali. U Studentskom gradu sam odgovarao na pitanja studenata nekoliko sati, a potom se masa njih vakcinisala. I ništa nisam naplatio. Ko god mi dokaže da sam uzeo ijedan evro, pokloniću mu sve moje brvnare i kuću u Kraljevu. Uvek može neko od njih da dođe i inkasira 200.000 evra i tako zaradi na meni", naglasio je Šekler.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading