HAOS NA SVADBI U KRALJEVU Od 400 gostiju, 100 zaraženih: Njihove reči su šokirale mnoge!
Shutterstock

Svadba u Kraljevu za 400 zvanica rezultovala je time da se čak stotinu svatova javilo u kovid ambulantu, otkrio je rendgen tehničar u kraljevačkoj Opštoj bolnici "Studenica", Vladimir Nović.

On je ovako opisao taj prizor i reakcije ljudi koji su došli na pregled.

- Bila je to jedna osrednja svadbica, oko 400 gostiju, polovinu poznajem. Od njih, oko 100 je posle posetilo kovid ambulantu. A kada dođu, negoduju - šta je ovo, čekam od jutros, ovaj je došao posle mene, kako je ispred mene sada? A taj što je ispred njega je orošen hladnim znojem, raspada se mučenik, ne može da stoji. Ali svadbarca baš briga, proveo se lepo, njega to ne interesuje - rekao je on.

- Mi moramo da ga primimo jer smo izgleda mi krivi što je zaražen, i naravno nije verovao da virus postoji. U prvoj nedelji posle svadbe javilo se njih 25, a ukupno ih je oko sto završilo u ambulanti - rekao je Nović za Kurir.

- Među njima i čovek osamdeset i neko godište, kaže - da sam znao, ne bih išao na svadbu, vakcinisaću se čim izađem iz bolnice. Jedva je izbegao respirator - otkrio je on. Mnogi pacijenti se, navodi rendgen tehničar iz "Studenice", kaju tek kad je prekasno.

- Vakcina nije obavezna, ali mnogi se naknadno kaju što nisu vodili računa. Ljudi, bar tu masku nosite, toliko možete da nam pomognete - rekao je on.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Nesa

14.10.2021 10:24

A sto ste dosli kod lekara sad,vratite se u restoran pa coronirajte tamo sa ostalima.Nosite papuce onima kojima pre vas nisu verovali.