PREDSEDNIK UPLAŠEN Jedna devojka je veoma loše, u teškom je stanju! Molim se da preživi
Alo!

Predsednik Aleksandar Vučić je danas obilazeći novi Dom zdravlja u Borči, posebno pohvalio rad epidemiologa i pozvao ljude da se vakcinišu.

- Mi ćemo uskoro morati da krenemo i sa trećom dozom. Prošlo je već dosta od kad su se mnogi vakcinisali. Vakcinacija ne znači da se nećemo zaraziti, ali nam daje veću šansu, oko 95 odsto, da preživite. Čuo sam za jednu devojku da je u teškom stanju. Nije vakcinisana.

PREDSEDNIK UPLAŠEN Jedna devojka je veoma loše, u teškom je stanju! Molim se da preživi

Alo!

 

- Nadam se da će uz Božju pomoć i pomoć naših lekara to dete da preživi. Molim vas da prestanete sa glupostima, teorijama zavera i čipovima. Brojevi rastu i nemojte da ostavite neko dete bez majke i oca ili svoje roditelje bez deteta. Jedini lek je da se vakcinišemo. Uskoro ćemo imati i petu vakcinu. Nabavili smo Moderna vakcine - kaže Vučić i upozorava da plate neće rasti ako se zemlja zatvori zbog epidemije:

- Imaćemo veliku štetu za ekonomiju. Zato je važno da se vakcinišemo. Molim ljude koji neće da se vakcinišu, da bar ćute, da ne teraju druge u smrt. Političari koji im se dodvoravaju skupljaju poene na tuđoj nesreći. Nemojte to da radite - kaže Vučić.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (5)

Loading
milica

15.07.2021 12:10

Ja sam toliko srećna što imamo tu priviligeju da imamo vakcine.Ne razumem ljude koji bi više želeli da završe u bolnici i nose maske nego da se konačno izborimo sa ovim virusom. Koliko bi građani nekih zemalja želeli da su na našem mestu.

Dragan

15.07.2021 12:21

Tokom pandemije korona virusa pokazalo se da je naše zdravstvo sve izdržalo i ovo ulaganje je pun pogodak za ubuduće. Država je uradila sve šro treba a sada ostaj sve na nama građanima da se uozbiljimo i vakcinišemo.

Jele

15.07.2021 17:34

Masovna vakcinacija je jedini izlaz i spas.Zato,veoma je vazno da se probudi svest kod naroda o vakcinaciji

Lola

15.07.2021 19:04

Država je obezbedila vakcine, a sada je sve na građanima.

Vuk

15.07.2021 22:25

Prvo da se vakcinišu sa prve dve SVI, lako ćemo za treću?!