JAVNE LIČNOSTI POZIVAJU MLADE NA VAKCINACIJU Vratimo zagrljaj
Printskrin

 

 

Vakcinacija je jedini način da se vratimo normalnom životu. Samo vakcinacijom možemo da se vratimo putovanjima, druženjima, izlascima, koncertima,... pre svega mladi ljudi, kojima druženja možda i najviše nedostaju.

Međutim, odziv mladih ljudi za vakcinaciju nažalost nije dovoljno veliki - i pored poziva i apela da se vakcinišu, i da tako pokažu odgovornost prema sebi i prema svojim roditeljima i najbližima.

Do sada je u Srbiji vakinisano samo 14,77% mladih od 18 do 25 godina, a 16,87% mladih od 18-30 godina. Brojke pokazuju da to nije dovoljno za siguran povratak normalnom životu I starim navikama.

Zato će i veliki broj javnih ličnosti u narednih mesec dana, u kratkim video porukama na Instagram nalogu Kancelarije za IT i eUpravu, pozivati pre svega mlade ljude da se odazovu pozivu i da se vakcinišu.

Želimo da i na ovaj način apejujemo na mlade da se vakcinišu, i da pokažu odgovornost prema sebi i najbližima. Poziv i apel mladima za vakcinaciju, danas je poslala regionalna muzička zvezda Emina Jahović.

Prethodno to su već uradili kapitenka naših košarkašica Jelena Bruks i naš poznati glumac Aleksandar Radojičić.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading